|

Şener, ilk mitingini yapacak

Cihan
00:00 - 1/09/2009 Salı
Güncelleme: 10:33 - 1/09/2009 Salı
Yeni Şafak
Şener, ilk mitingini yapacak
Şener, ilk mitingini yapacak

Türkiye Partisi (TP) Samsun İl Teşkilatı, kısa sürede yapılanmasını tamamlayıp Genel Başkan Abdüllatif Şener'in onayını aldı.

TP Samsun Kurucu İl Başkanı Mehmet Ali Coşkuner, Ankara'da yapılan toplantıda teşkilatlanma çalışmaları ve Samsun'un öncelikli problemlerini Genel Başkan Şener'e iletti.


Özellikle Karadeniz Bölgesi'ni ilgilendiren Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzonlu üreticilerinin en büyük geçim kaynağı olan fındık üretimi konusunda hükümetin fındık stratejisinin üreticiye zarar verdiğinin ifade edildiği toplantıda, bu sezon fındık üretiminin geçen yıla göre yarı yarıya düştüğü, böyle bir durumda üreticinin fındığı çok daha değerli satma şansına sahip olduğu kaydedildi.


Toplantıda, TP Samsun İl Teşkilatı örnek gösterilerek, sadece il ve ilçe teşkilatlanmasıyla kalmadığı; mahalle ve köy temsilciliklerine kadar hep birlikte yürütüldüğü, bunun da hem TP'ye hem de Samsun teşkilatlanmasına büyük katkı sağladığı vurgulandı.


Mehmet Ali Coşkuner, toplantıda 19 Mayıs şehri olan Samsun'da TP'nin ilk mitinginin yapılması kararı aldıklarını söyledi.


Coşkuner, Genel Başkan Şener'in, Samsun'da örnek bir teşkilatlanma olduğuna dikkat çekerek kendilerine teşekkür ettiğini, katılan heyete tek tek kitabını imzalayıp hediye ettiğini vurguladı.



15 yıl önce