|

Siirt'te dikkat çeken Erdoğan pankartı

Bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Siirt'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için tüm hazırlıklar tamamlandı. Şehirde asılan “Siirt sana inanıyor" ve "Ne aldanan oldun ne aldatan, seni seviyoruz vesselam" pankartları dikkat çekti.

Yeni Şafak
12:53 - 4/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 12:59 - 4/05/2015 Pazartesi
IHA

Haftasonu Batman ve Diyarbakır'ı ziyaret ederek miting ve açılışlar gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölge turuna bugün Siirt ve Mardin ile devam edecek. Saat 12.00'da Siirt Havaalanı'na inmesi beklenen Erdoğan için kentte hummalı bir çalışma yürütüldü. Kentte, havaalanından mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı'na kadar tüm yolların temizlendi. Bayraklarla donatılan caddelere, üzerinde “Sözün bittiği yerdeyiz uzun adam, seninleyiz, hep seninle olacağız", “Ne aldanan oldun ne aldatan, seni seviyoruz vesselam", “Siirt sana inanıyor" yazılı pankartlar asıldı.




Erdoğan'ın, kente gelişi nedeniyle güvenlik önlemleri de üst seviyeye çıkarıldı. Çevre illerde takviye polislerin getirildiği kentte, havaalanından Cumhuriyet Meydanı'na kadar çeşitli aralıklarla ekipler yerleştirildi. Mitingin yapılacağı alanın çevresinde de geniş güvenlik önlemleri alındı. Vatandaşlar saat 11.15'e kadar alana alınmadı.





#siirt erdoğan
#erdoğan pankart
#siirt pankart
9 yıl önce