|

Şişli kavgasına Beşiktaş da karıştı

Şişli’de Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün ‘önceki yıllarda kamu kaynaklarının çarçur edildiği’ gerekçesiyle bu yıl yılbaşı ışıklandırmasının yapılmayacağı açıklamasına, CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’dan yanıt geldi.

Yeni Şafak
09:27 - 24/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 07:30 - 24/12/2014 Çarşamba
Diğer

Aynı zamanda eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün eski avukatı olan Hazinedar, Hayri İnönü’yü beceriksizlikle suçlayarak, “Tavrı çirkin” dedi. Best FM’de yayınlanan ‘Konuşan Türkiye’ programına katılan Hazinedar, İnönü’nün yılbaşına ilişkin sözlerinin sorulması üzerine şunları söyledi:


O DA SORUMLUYDU

“Burada bir savurganlık varsa, sayın İnönü, savurganlık olduğunu iddia ettiği dönemde Meclis Üyesi ve sorumlu kişiydi. Biz organizasyonun tamamına yakınını sponsorlar vasıtasıyla yapacağız. Bu da bir beceri işidir. Beceremeyenler, becerenlere laf atacaktır, doğaldır ama bunlar bizim gündemimizde yok.” Hazinedar “Sarıgül-İnönü çekişmesinde Hazinedar tarafını açıkladı diyebilir miyiz?” sorusunu da şöyle yanıtladı: “Ortada bir İnönü-Sarıgül çekişmesi yok. Kişiler arasında tercih yapmam. Benim tercihim partim ve parti kültürümden yanadır. Aile içi konuları böyle kamuoyuna taşımamak gerekiyor. O döneme ait iddialarla ilgili, o dönemdeki sorumlu kişinin, geçmişe dair böyle çirkin bir tavır almasını halkımız çok iyi değerlendirmeli.”

#şişli
#beşiktaş
#hayi inönü
#Murat Hazinedar
9 yıl önce