|

Şükür Omurilik Felçlileri Derneği'nin iftarına katıldı

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Omurilik Felçlileri Derneği'nin (TOFD) iftar yemeğine katıldı. Hakan Şükür iftar yemeğinde engellilerin sorunları hakkında kısa bir konuşma yaptı. Hakan Şükür, "Torba Yasa ile engellilerin haklarını gözeten yasaların da bulunduğu bir dizi kanun çalışması yapıldı. Yakın zamanda sizlere çok iyi haberler vereceğiz." dedi.

Cihan
00:00 - 21/07/2013 Pazar
Güncelleme: 15:20 - 21/07/2013 Pazar
Yeni Şafak
Şükür Omurilik Felçlileri Derneği'nin iftarına kat
Şükür Omurilik Felçlileri Derneği'nin iftarına kat

İftar yemeğine Hakan Şükür'ün yanı sıra, Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli, TOFD Yönetim Kurulu, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Merkezi''nde gerçekleşen iftar programında, Hakan Şükür''e dernek çalışmaları hakkına bilgiler verildi.

İftar programında bir konuşma yapan Hakan Şükür, ''Hepimizin bildiği gibi, burada bir arazi sorunu var. Bunun artık kesin bir çözüme kavuşturulması gerekiyor. Bunun sonuçlarını kısa zamanda alacağımızı düşünüyorum. Bunun yanında Torba Yasa olarak bilinen ve içerisinde engellilerin haklarını gözeten yasaların da bulunduğu bir dizi kanun çalışması yapıldı. Buradan ilgili konularda çalışmalarda bulunarak sıkıntılarınızın giderilmesine çalışacağımızı söylemek istiyorum. Hepimiz birer engelli adayıyız. Gerek sosyal, gerek fiziksel anlamda bir noktaya gelebilmeniz lazım. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Bir çalışma yaparak süratle Bakanlar Kurulu'na sunacağız. Yakın zamanda sizlere çok iyi haberler verebilmeyi ümit ediyorum.'' dedi.

Dernek yöneticileri, engellilerin kara, deniz, hava ve raylı sistem ulaşımları ile ilgili merkezi ve yerel yönetimlerle yapılması planlanan çalışmalar hakkında düşüncelerini paylaştı.

11 yıl önce