|

Tanrıverdi adaylığını bize onaylatmak istiyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin ''Ortak Akıl'' toplantısı davetine neden katılmadıklarını açıklayan CHP Milletvekili Sakine Öz, "Hüseyin Tanrıverdi, bu toplantıyla, kendisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak istediği için, bizlere de bunu onaylatmak istiyor" iddiasında bulundu.

İha
00:00 - 25/02/2013 Pazartesi
Güncelleme: 09:44 - 25/02/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Tanrıverdi adaylığını bize onaylatmak istiyor!
Tanrıverdi adaylığını bize onaylatmak istiyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, Kula''da köy ziyaretleri yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi. Öz, Kula İlçe Teşkilat binasında da bir basın açıklaması da yaptı.

AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi''nin çağrısı üzerine yapılan ''Ortak Akıl'' toplantısını değerlendiren CHP Milletvekili Öz, ''Böyle bir toplantı olacaksa, 10 milletvekilinin katılacağı bir toplantı yapılır. Bu toplantı önce Ankara''da olur. Manisa''da yapılan böyle bir toplantının ev sahipliğini ise, Valilik, Üniversite veya Belediye üstlenir. Tanrıverdi de milletvekili, ben de milletvekiliyim. Bir kere o bizim büyüğümüz değil. Manisa milletvekilleri arasında, daha önce bakanlık yapmış ve hepimizin ağabeyi Sümer Oral büyüğümüzdür. Hüseyin Tanrıverdi, bu toplantıyla, kendisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak istediği için, bizlere de bunu onaylatmak istiyor. Ben ve partimize mensup arkadaşlarım bu nedenle bu toplantıya katılmadık'' dedi.

11 yıl önce