|

Türkiye tarihinde bir ilk

Türkiye'de gerçekleşme olasılığı çok az olabilecek bir durum gerçekleşti. Cumhurbaşkanı ve Başbakan aynı gün doğdu. Erdoğan, 26 Şubat 1954’de İstanbul-Kasımpaşa’da, Davutoğlu ise 26 Şubat 1959’da Konya-Taşkent’te doğdu.

10:22 - 26/02/2015 Perşembe
Güncelleme: 11:03 - 26/02/2015 Perşembe
Diğer

Türkiye'de bugün, devletin zirvesinde "doğum günü" günü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu aynı gün doğdu. Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan, 26 Şubat 1954’de İstanbul-Kasımpaşa’da, Başbakan Ahmet Davutoğlu ise 26 Şubat 1959’da Konya-Taşkent’te doğdu. Yani 5 yıl arayla aynı gün doğdular.


Aynı gün doğan iki lider, astroloji haritasında balık burcuna mensup.


BALIK BURCU

Astroloji kitaplarında Balık Burcu’nun özellikleri özetle şöyle sıralanıyor:


“Sezgilerinin kuvvetli oluşu bir çok şeyi farkında olmadan öğrenmelerini sağladığı, bu yeteneğin rehberliğinde de yapılması gerekenleri otomatik olarak yaptıkları söylenir. Sınırsız hayal dünyası özellikle yenilik, imajinasyon gerektiren konularda başarılı olmasını sağlar. Başarılı yazarların burcu olarak da tanınan balığın, soyut olanı kavrayabilme yeteneği de teorik konularda ve dini alanda ciddi başarılar elde etmesinin nedenidir. Balık, yaradılışa karşı büyük bir hayranlık duymasıyla da tanınır. İnsan ilişkisine dayanan alanlardaki yüksek performansıyla da tanınan balık, empati yeteneğine de sahiptir, bu özelliğini profesyonel yaşamda da kullanmaktan çekinmez ancak bu özelliğinin suistimal edilmesine neden olabildiği de söylenir. Diğer değişken burçlar gibi değişime kolay uyum sağlayan balık idealist, hassas ve kendini feda etmeyi seven bir karaktere de sahiptir. Esnekliği de kişisel gücünün, insanları etkileyebilme ve kendini sevdirme yeteneğinin kaynağını oluşturur.”

#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#Başbakan Ahmet Davutoğlu
#doğum günü
9 yıl önce