|

Yeni Şafak Arapça büyük hizmet

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gazetemizi ziyaret etti. Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Albayrak, Mesut Albayrak, Yayın Yönetmenimiz İbrahim Karagül ile diğer yöneticilerle sohbet eden Arınç, Yeni Şafak'ın Arapça internet sitesinin Türkiye için büyük hizmet olduğunu söyledi.

İstihbarat Servisi
00:00 - 20/09/2013 Friday
Güncelleme: 22:27 - 19/09/2013 Thursday
Yeni Şafak
Yeni Şafak Arapça büyük hizmet
Yeni Şafak Arapça büyük hizmet

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yeni Şafak gazetesini Bayrampaşa'daki Albayrak Plaza'da ziyaret etti. Geçtiğimiz cuma günü yayın hayatına başlayan Yeni Şafak Arapça internet sitesi için de tebriklerini sunan Arınç'ı, gazete binasına gelişinde Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Yönetim Kurulu üyeleri Nuri Albayrak, Mesut Albayrak, Albayrak Holding CEO'su Ömer Bolat, Yeni Şafak ve TV Net Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ile Piri Medya Genel Müdürü Ömer Karaca karşıladı.

ARAP DÜNYASI ÖNEMLİ

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner'in de yer aldığı ziyarette Arınç, Yeni Şafak Arapça internet sitesi nedeniyle Ahmet Albayrak'ı tebrik etti. Türkiye'nin Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Arap dünyasıyla bağlarını daha da güçlendirdiğini belirten Arınç, Arapça yayın yapan kuruluşların ise bu bağların güçlendirilmesinde büyük etken olduğunu vurguladı.


11 years ago