|

"Yeni Türkiye Yolunda 13 Yıl" kitapta toplanacak

AK Parti hükümetleri döneminde son 13 yılda yapılan yatırım ve hizmetleri anlatan, 81 ile özel kitapçık ve yaklaşık 800 sayfalık bir almanağın hazırlığına başlandı. Kitap hazırlama çalışmalarının, 20 kişilik uzman bir ekip tarafından yürütülüyor.

Yeni Şafak
12:22 - 22/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 10:48 - 22/01/2015 Perşembe
AA

AK Parti, önümüzdeki haziran ayındaki milletvekili seçimlerine hazırlık kapsamında bir taraftan binlerce görevlisiyle sahada çalışmaları sürdürürken, bir taraftan da seçim kampanyasında kullanılacak metaryallerin hazırlığını yapıyor.


AK Parti Ar-Ge Başkan Yardımcısı Kemalettin Aydın yaptığı açıklamada, il, ilçe ve belde teşkilat başkanlıklarında yapılan kongreler, esnaf ziyareti, il danışma meclisi toplantıları gibi çeşitli vesilelerle halkla buluştuklarını, bunun yanı sıra seçim hazırlıkları kapsamında Ar-Ge birimi olarak önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.


Mart 2014'taki yerel seçimler öncesinde, ilk defa, 81 ile AK Parti hükümetlerince yapılan yatırım ve hizmetleri anlatan, toplam 12 bin 832 sayfadan oluşan "Millete Hizmet Yolunda 12 Yıl" adlı kitapçıklar hazırladıklarını belirten Aydın, "Önümüzdeki milletvekili seçimleri için de yeni kitapçıklar hazırlıyoruz" diye konuştu. 


"Yeni Türkiye Yolunda 13 Yıl"

Aydın, "Yeni Türkiye Yolunda 13 Yıl" adlı kitapçıkların, mart ayında dağıtımına başlayacaklarını dile getirdi. Aydın, toplam 13 bin sayfa olacak yeni kitapçıklardan, 3 milyon basılacağını ve illere gönderileceğini anlattı.  


Seçim kampanyası kapsamında kullanmak amacıyla ayrıca bir blok kitap da hazırlayacaklarını, bunun almanak olarak nitenlendirilebileceğini ifade eden Aydın, "13 yılda, Türkiye'de yaptığımız yatırım ve hizmetlerin yazıldığı, yaklaşık 700-800 sayfadan oluşacak bir ansiklopedi hazırlıyoruz. Onu da zannediyorum yine art ayının ikinci yarısında tamamlamış olacağız" diye konuştu.


Kitap hazırlama çalışmalarının, 20 kişilik uzman bir ekip tarafından yürütüldüğünü dile getiren Aydın, şunları kaydetti:


"Genel Merkez'den uzman ekibimiz, önümüzdeki 2,5 aylık sürede bu kitap çalışmalarını tamamlamış olacak. Bu kitapları hazırlarken, milletvekillerimize, il başkanlıklarımıza yazı yazdık ve illerde yapılan hizmetlerin derlenmesini istedik. Onlardan ve kamudan derleyeceğimiz verileri işleyerek, bu eserleri hazırlamış olacağız."

#AK Parti
#Yeni Türkiye Yolunda 13 Yıl
#AK Parti hükümetleri
#kitap
9 yıl önce