|

"Dokun Bana" fotoğraf yarışması

Sedef Hastaları Dayanışma Derneği, sedef hastalığına dikkat çekme, sedef hastalığının bulaşıcı bir hastalık olmadığını kamuoyuna duyurmak ve sedef hastalarına fotoğraf yoluyla destek olmak amacıyla bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

YENİSAFAK.COM.TR / SAĞLIK
00:00 - 21/08/2014 Perşembe
Güncelleme: 11:19 - 21/08/2014 Perşembe
Yeni Şafak
"Dokun Bana" fotoğraf yarışması
"Dokun Bana" fotoğraf yarışması

18 yaşını dolduran herkesin katılabildiği ''Dokun Bana'' fotoğraf yarışmasına 15 Eylül 2014 tarihine kadar sedefhastalaridernegi.org/fotoğrafyarismasi adresinden başvuru yapılabiliyor.

Türkiye''deki sedef hastalarını temsil etmek, sedef hastalığı hakkında bilgilendirmek ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla 2010 yılından bu yana faaliyetler gerçekleştiren Sedef Hastaları Dayanışma Derneği (SHDD), ''Dokun Bana'' adlı bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Novartis firması ve Taze Fikir reklam ajansının koşulsuz desteğiyle, hastalığa dikkat çekmek, sedefin bulaşıcı bir hastalık olmadığını vurgulamak, yaşam ve umut dolu fotoğraflarla yaşama dokunmak amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasına 18 yaşını dolduran herkes başvurabilecek.

15 Eylül 2014, Pazartesi tarihine kadar sedefhastalarıdernegi.org/fotografyarismasi internet adresinden başvuru yapılan yarışmaya adaylar, sedef hastalarına moral verecek, yaşam dolu, umut dolu fotoğrafları ile katılabilecek.

Seçici kurul

Fotoğraf sanatçısı Muammer Yanmaz, fotoğraf Sanatçısı Mustafa Seven, İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Can Bilgili, Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Ulviye Atılganoğlu ve Sedef Hastaları Dayanışma Derneği Üyesi Sertan Tiryaki''nin seçici kurulunu oluşturduğu yarışma Ekim ayında sonuçlanacak. Yarışmada dereceye giren ilk 3 fotoğraf ödüllendirilirken, ilk 40 fotoğrafçıya fotoğraflarını sergileme hakkı verilecek.

Yarışmanın ödülleri ise şöyle;

Birincilik; Canon 6D 50 MM 1.8 MM fotoğraf makinası

İkincilik; Nikon D5300 - 18-55 MM VR fotoğraf makinası

Üçüncülük; VR Olympus PEN E-P3 fotoğraf makinası

10 yıl önce