|

Atılmayan toksinler hastalıklara neden oluyor

Beslenme Danışmanı Dr.Gönül Ateşsaçan atılmayan toksinlerin hastalıklara neden olduğunu söyledi. Atılmayan toksinler hastalıklara neden oluyor.

İha
00:00 - 2/09/2014 Salı
Güncelleme: 13:53 - 2/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Atılmayan toksinler hastalıklara neden oluyor
Atılmayan toksinler hastalıklara neden oluyor

Ateşsaçan, ''Toksinlerin zararlı etkileri vücudunuzda genellikle, yorgunluk, bitkinlik, kendini iyi hissetmeme, aşırı uyku ya da uykusuzluk, sinirlilik gibi ruhsal veya fiziksel sağlık sorunları olarak kendisini belli eder.'' Dedi.

Beslenme Danışmanı Dr.Gönül Ateşsaçan toksinler ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti; ''Detoks Nedir? De= arınmak, Toksin= zehir; Detoks zehirlerden arınmaktır. Vücudumuzdaki toksinleri atma yeri böbreklerden ( idrar yolu ile), karaciğerden ( barsaklar ve idrar yolu ile), akciğerlerden soluk alıp verme ile , barsaklar( dışkı ile) , deriden (terleme ile) atarız. Hastalıklardan kurtulmak ve sağlıklı bir yaşam, için tam bir arınma gerekmektedir.

TOKSİNLER EN ÇOK NERELERDE BİRİKİR?

Kan damarlarında birikiyor ise; damar sertliği ve kalp damar tıkanıklıklarına, Lenf bezlerinde birikiyor ise; devamlı hastalık hali, sık enfeksiyon ve sık grip geçirmeye, Lenf damarlarında birikiyor ise; fibromyalji, yaygın kas ağrıları ve devamlı yorgunluk hissine, Bağ dokuda birikiyor ise; kronik hastalıklar, romatizma, eklem rahatsızlıkları, selülit sorunlarına yol açabilmektedir Toksinler arttığında; atılım yapılamaz, hücrelerde, hücre aralarında, dokularda, damarlarda, bağırsaklarda, eklemlerde depolanır.

Yataktan yorgun kalkıyor musunuz? Sürekli huzursuzluk mu var? Midenizde sıklıkla şikayet hissediyorsanız? Beden detoksu: Alkali su barsak detoksu sağlar. Barsaklar için detoks yemeği, Karaciğer için özel detoks çayı ve yemeği, Fazla kahve çay içmek, katkılı gıdalar, genetiğiyle oynanmış gıdalar, baharatlar, beyaz şeker, yağlı gıdalar, kilonun yüksek olması ( beden kitle indexinin yüksekliği, bel kalça oranının yüksekliği, yağ oranının yüksekliği) , fazlaca sigara, alkol tüketimi, klorlu su, ağır metaller (kurşun, civa özellikle boyası dökülmüş binalar, amalgam diş dolguları , düşük kalitede makyaj malzemeleri) hepsi vücuttan atılmadığı taktirde birikme yapar.''

10 yıl önce