Cilt güzelliği için antioxidan destek alınabileceğini dile getiren Dr.Gönül Ateşsaçan, 'Günde 10-12 bardak su, Beta caroten,C ve E Vitaminleri,Bolca yeşil yapraklı sebzeler,Lahana, pazı, havuç, biber. Cilt için bolca su ve bol oksijen gerekli .Bu arada mutluluk hormonu olan serotonini unutmayalım, mutluyken kan akışı dengelenir , cilt pembeleşir ve güzelleşir' diye konuştu.
'Cilt için yemeği unutmayın' diyen Dr.Gönül Ateşsaçan, şu uyarılarda bulundu; 'Antioksidanları kullanın, cildi ve damarları korur. Vitamin E ve C , Beta Karoten, Selenyum:Meyvelerde, Sebzelerde, Fındık ve Tahıllarda mevcuttur.Neler yemeliyiz- Karatonidler ve Flavonidler. Meyveler; Böğürtlen, Yaban Mersini, Elma; kiraz, Siyah Erik, ahududu, kızılcık, çilek, avokado, portakal, kırmızı üzüm. Sebzeler; Brokoli, Zencefil Kökü, Sarımsak, Kırmızı Lahana, Koyu Yeşil yapraklı Sebzeler,(Ispanak gibi),Kırmızıbiber, havuç, soğan, domates. Yağlı Tohumlar; Fındık, Ceviz. Tahıllar; Yulaf ezmesi, kabuklu pirinç. Yazın özellikle ambalajlı, rafine( işlenmiş) gıdaları tüketmeyin.Taze meyve ve sebze tüketmeye özen gösterin.Katkı maddelerinin hepsi toksindir, yani zehir.Zehir vücutta yağların toplanmasına neden olurlar.'