|

Hospitadent, 6. merkezini Mecidiyeköy'e açıyor

00:00 - 27/10/2011 Perşembe
Güncelleme: 15:15 - 27/10/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Hospitadent, 6. merkezini Mecidiyeköy'e açıyor
Hospitadent, 6. merkezini Mecidiyeköy'e açıyor

Hospitadent diş hastaneler grubu 2006 yılında, 25 yıldır sağlık sektöründe bir çok başarıya imza atan bir ekip tarafından bağcılarda ilk merkezini kurdu. Hızlı bir büyüme ivmesiyle, Fatih,Güneşli,Çamlıca,Pendik şubelerini açan hospitadent 6.şubesini Mecidiyeköy'de hizmetinize sunuyor.

Hospitadent yönetim kurulu başkanı Ahmet Selvi,” hem yerli hem de yabancı hastalara hizmet veren tam donanımlı hastaneler grubumuz, 10 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor. Mecidiyeköy'de hizmete giren hastanemizle beraber, 150 diş hekimi ve uzman diş hekimi, 300 personel ile diş sağlığında 12 branşta yılda 100.000 'nin üzerinde hastaya hizmet vereceğiz” dedi.


Türkiye'den sonra sıra Almanya' da…

Ahmet Selvi,birçok Avrupa ülkesinde bulunan diş kliniklerini incelediğini belirtirken,” hiçbir Avrupa ülkesinde hastanelerimizde verilen kaliteli, hijyenik ve teknolojik altyapıya sahip klinik olmamasına rağmen fiyatları bizlere oranla dört beş misli daha fazla, bu sebeple hastanelerimize yurtdışından ciddi oranda talep geliyor “dedi. Selvi, “gelen talepler üzerine Hospitadent Mecidiyeköy hastanemizden sonra yurt dışındaki vatandaşlarımıza kaliteli uygun hizmet anlayışımızı ve sınırsız hizmetlerimizi ayağına götürmek için Avrupa'ya açılıyoruz. İlk hastanemizde Almanya'da olacak “diyerek sözlerine devam etti.

Grubun büyüme stratejisi doğrultusunda istanbul'da 6 hastaneden sonra , Kayseri, Gaziantep, Adana başta olmak üzere 2012 yılının sonuna kadar hastane sayılarında ciddi artış olacağını vurgulayan Hospitadent yönetim kurulu başkanı Ahmet Selvi, Almanya'ya öncelik vererek yurt dışındaki ilk hastanemizi önümüzdeki aylarda açacağız dedi.


Hasta memnuniyetimiz, reklamlarımızın önüne geçti…

Hospitadent Avrupa ülkeleri ile aynı kalitede hizmeti çok daha hesaplı sunuyor…

Avrupa'da temel sağlık hizmetleri dışındaki ağız sağlığı sorunlarının sigortalar tarafından karşılanmadığını hatırlatarak, “hesaplı ve kaliteli hizmeti bir arada arayan yurttaşlarımız bizi tercih ediyor,Avrupalı veya Türkiyeli hastalar için ayrı fiyat tarifesi uygulamıyoruz,diyen Selvi, kendisinin de diş hekimi olduğunu belirterek, her zaman hastalarımıza en uygun fiyat garantisi ile tam teşekküllü hizmet veriyoruz.Aradaki fiyat farkını anlatmak için bir örnek vermek gerekirse Avrupa'da 1500 – 2500 euro olan implant tedavisi hastanelerimizde en son teknoloji kullanılarak ve en kaliteli malzemelerle 600 euro yapılabiliyor. Buda yurtdışı hastalarımızın bizi neden tercih ettiğini açıklıyor. Memnun giden bir hastamız bize 100'lerce hasta olarak geri dönüyor. Hasta memnuniyetimiz reklamlarımızın önüne geçti,dedi.

Dental sağlık,ülke ekonomisinin can damarlarından biridir…

Hospitadent diş hastaneler grubu yönetim kurulu başkanı Ahmet Selvi,yurt dışından hasta getirme konusunda yeni çalışmaları olduklarını, bu sayede hem ülke tanıtımına katkı sağladıklarını aynı zamanda ekonomimizde de ciddi farklar yarattıklarını savundu.

“Ülkelerin sağlık bakanlıkları,özel sigorta şirketleri,sigorta ve sosyal güvenlik kuruluşları ile anlaşmalar yapıyoruz, bu ülkelere ağız ve diş sağlığı ile ilgili paketler hazırlıyoruz. Bir yandan da yatırımlara devam ediyoruz. Dental sağlık turizmini geliştirmek için yurt dışında klinikler açacak ön tetkiklerini orada yapacağız. Tedavilerini de yurt dışındaki kliniklerimizde yapabiliriz ancak hastalarımızı Türkiye'ye getirerek sağlık turizmine daha fazla katkı sağlıyor olacağız. Tüm bu gelişmeler devam ederken, kalitemizden, güvenirliliğimizden,teknolojik yapımızdan ve en iyiyi en uygun bütçeyle vermeye devam etmekten asla ödün vermeyeceğiz. diyerek sözlerine son verdi.


12 yıl önce