|

Kara çekirdekli üzümün mucizevi faydası

Dr. Ömer Coşkun, dünyada hızla artmakta olan kanser hastalığına dikkat çekerek "Kanserden kara çekirdekli üzümle korunun" dedi.

İha
00:00 - 23/09/2014 Salı
Güncelleme: 15:20 - 23/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Kara çekirdekli üzümün mucizevi faydası
Kara çekirdekli üzümün mucizevi faydası

Bitkilerden kanser gibi en ağır hastalık çeşitlerine karşı başarılı sonuçlar alındığını ifade eden Dr. Coşkun, ''Bitkilerin içindeki etken maddeler kanser hücreleriyle savaşabiliyor. Ya da bu savaşta örnek veriyorum timusta perforin adlı bir protein var. Bu protein gidiyor kanser hücrelerinin duvarına yapışıyor o hücreleri yok edebiliyor. İşte bu savaşta yardımlar lazım'' diye konuştu.

Dr. Coşkun, bazı insanların siyah çekirdekli üzümün çekirdeğini yemeyerek yanlış yaptığını söyledi. Kara üzümün hikmetinin çekirdeğinde olduğunu savunan Dr. Ömer Coşkun, şunları kaydetti:

''Çekirdeğin içindeki resveratrol adlı madde kanserde müthiş derece etki eder. Kanser hastalarına özellikle çok önemli bir formülü hatırlatmak istiyorum. Sabahları yarım kilo taze kara çekirdekli üzüm mikserde çekirdeği ile beraber çekin daha sonra suyunu üç yudum alın 10 dakika ara verin, tekrar üç yudum alın 10 dakika ara verin. Bu şekilde bir iki saatte tüketin ve lütfen aç karnına olsun. Çünkü aç karnına alındığında mideden daha çabuk emilir ve bağırsaklardan böbreklerden kana karışmasını sağlar. Bu formül inanılmaz derecede etki gösterir. Bunu uygulayan normal insanlarda müthiş bir antioksidan vücuduna almış olur ve lütfen bunu en az 21 gün yapın. Çünkü 2-3 gün yaptığınız zaman etkisini tam göremeyebilirsiniz.''


10 yıl önce
default-profile-img