|

Akdoğan'dan kararsız seçmen açıklaması

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan gündeme dair soruları yanıtladı. 7 Haziran seçimlerinde 1-2 puanın önemine vurgu yapan Akdoğan, ""Kararsız seçmenin Ak Parti ile gönül ilişkisi bitmedi ama bir takım eleştirileri var. HDP için nasıl 1-2 puan barajı geçip geçmeme açısından önemliyse, 1-2 puan bizim için hükümet olup olmama açısından önemli. 1-2 puan her şeyi değiştirebilir" şeklinde konuştu.

Yeni Şafak
19:46 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 16:48 - 2/06/2015 Salı
DHA

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan gündeme dair soruları yanıtladı. 7 Haziran seçimlerinde 1-2 puanın önemine vurgu yapan Akdoğan, "HDP için nasıl 1-2 puan barajı geçip geçmeme açısından önemliyse, 1-2 puan bizim için hükümet olup olmama açısından önemli. 1-2 puan her şeyi değiştirebilir" dedi.



Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan NTV canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akdoğan, "AK Parti kitlesinde, cumhurbaşkanlığı seçiminde gördük, "Nasıl olsa kazanıyoruz", bunun ürettiği bir rehavet vardı. Yaylaya gidenler köyüne gidenler çoğu dönmedi. Bu yüzden de katılım düşük oldu. Bizim aleyhimize oldu bu durum. Burada şu görülmeye başlandı. HDP için nasıl 1-2 puan barajı geçip geçmeme açısından önemliyse, 1-2 puan bizim için hükümet olup olmama açısından önemli. 1-2 puan her şeyi değiştirebilir. Bizim kitlemiz bunu fark etti. Yüksek oy alıp milletvekili dağılımında sıkıntı yaşamayalım diye işi sıkı tutmaya başladılar. Kararsız seçmenin Ak Parti ile gönül ilişkisi bitmedi ama bir takım eleştirileri var. Ama orada bir toparlanma oldu. Bir takım sıkıntılar var" diye konuştu.


#yalçın akdoğan
#yalçın akdoğan kararsız seçmen açıklaması
#akdoğan ntv
9 yıl önce