|

Halkın desteği devam edecek

Amasya 2. sıradan Ak Parti Milletvekili adayı Said Yüce, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yüce, vatandaşların AK Parti’ye kurulan karanlık planlara asla inanmadıklarını belirterek "Bizi desteklemeye devam edecekler” diyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/05/2015 Perşembe
Güncelleme: 23:55 - 20/05/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Amasya 2. sıradan Ak Parti milletvekili adayı Said Yüce seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. 7 Haziran'da tablonun değişmeyeceğini, halkın desteğinin süreceğini görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Yüce, “Paralel yapı sadece kasetleri, kendisi dışındaki insanlar için değil, kendi iç hesaplaşmalarında da kullanıyor. Devletin istihbarat birimlerinde de bu bilgiler mevcut. Bu yapı hem dışarıdaki kendi karşısındaki muhalifi gibi gördüğü kişilere bu şantaj ve yıpratma kampanyalarını yürütürken, kendi içinde de farklı olabilecek seslere karşı bu çirkin tezgahı uzun zamandır kullanıyor. Bunları suçüstü yakalanmışlar. Ne insanlığa ne de dine sığmayan bu vahim be çirkin tabloyu oluşturan bu yapı milletimizin dini duygularına ve hassasiyetlerine karşı büyük bir taarruzda bulunmaktadır” diye konuştu.







ŞER CEPHESİ OLUŞTURUYORLAR


Amasya'nın ilçelerini ve köylerini tek tek dolaştıklarını söyleyen Yüce, “Geçmişte hiçbir siyasi partinin ve iktidar partisinin muhatap olmadığı bir yapı ile AK Parti iktidarı muhatap oluyor. Karşımızda bilinen muhalefet partilerinin yanında asla kimliği belli olmayan ama paralel yapı olarak tanımlandığımız bir yapı karşımızda ciddi bir şer cephesi oluşturma gayretinde. Vatandaşların bu cepheye asla itibar etmediğini görüyoruz” şeklinde konuştu.







ÇABALADIKÇA BATACAKLAR


Kirli ve çirkin ittifakın kullandığı yöntemlerin de hiçbir zaman meşru bir çizgi takip etmediği meydan da olduğunu söyleyen Yüce sözlerine şöyle devam etti: “Demokratik yollardan hiçbir zaman mağlûp edemeyecekleri millet iktidarını her türlü yalan, iftira, algı operasyonları, kaos ortamı vücuda getirmeye yönelik teşebbüslerle bertaraf edebilmek için canhıraş bir şekilde çabaladıklarını herkes görüyor ve ibretle izliyor. Bu bakımdan, çabaladıkça batacaklarını ve giriştikleri her türlü teşebbüsün millet iktidarını daha güçlendireceğini söylemek, önümüzdeki seçimler için yapılacak en isabetli tahmin olacak.”







Köylüler memnun


Son günlerde onlarca dağ köyünü ziyaret ettiklerini söyleyen Yüce, “AK Parti her türlü hizmeti götürmüş. İçme suyundan, kanalizasyon sistemine, sulama sistemlerine kadar her şey yapılmış. Bugün kadar ulaştığımız her köylüde yapılan hizmetlerden dolayı büyük bir memnuniyet var” dedi.



Bölgeye gelmeye devam edeceğim


Said Yüce her bölgeyi temsil eden vekillerin mecliste de görevlerini yürütmekle sorumlu olduklarını ve tam mesai yapmak zorunda olduklarını söyledi. Ancak vekillerin meclis görevlerinden arta kalan zamanda seçildikleri bölgelerde zaman geçirmeleri gerektiğini belirterek "Ben bu şekilde yapacağım imkanlar ölçüsünde. O yüzden şimdiden bir şey görmeden böyle bir kanaat sahibi olmak doğru değil. Cenab-ı Allah sağlık verdiği nispette Ankara'da ki programları aksatmadan buralarda olmak istiyorum" dedi.







#seçimler
#Said Yüce
#ak parti adayları
9 yıl önce