|

Haydar Baş: CHP noter tasdikli projelerimi çaldı

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş "CHP noter tasdikli projelerimi çalmıştır” dedi. Haydar Baş CHP'nin BTP programından alıntı olan projelerini hayata geçiremeyeceğini, bunları açıklamasının bile iki yüzlülük olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
17:15 - 28/04/2015 Salı
Güncelleme: 14:22 - 28/04/2015 Salı
Yeni Şafak

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş CHP'nin noter tasdikli projelerini çaldığını söyledi. Haydar Baş "Noter tasdiğini ilk ben yaptım. 2007 seçimleri öncesi projelerimi İstanbul 16. Noterliği'ne tasdik ettirerek kamuoyuyla paylaşmıştık" dedi.



Vaatlerinin kaynağı olduğunu ileri süren Haydar Baş " Bunların hepsini yapacağım. Bundan dolayı 2007 seçimleri öncesinde Projelerimi İstanbul 16. Noterliği'ne tasdik ettirdim. CHP kalktı sanki ilk defa kendisi yapmış gibi deklere etti. Böyle bir şey yok. Bütün projelerimi kendi projeleriymiş gibi anlatıyorlar. Bütün projelerimi çaldılar. Noter tasdiğini de Türkiye'de ilk defa ben yaptım. Çünkü vaat ettiklerimi vereceğim.” dedi.



BTP lideri Haydar Baş CHP'nin BTP programından alıntı olan projelerini hayata geçiremeyeceğini, bunları açıklamasının bile iki yüzlülük olduğunu ifade etti.




#Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş
#CHP
#seçim 2015
9 yıl önce
default-profile-img