|

Kıblesi Taksim olanlara oy verilmez

İstanbul 2. bölge adayı Ahmet Hamdi Çamlı, seçim çalışmalarında AK Parti’nin icraatlarını seçmenlere tüm detaylarıyla anlatıyor. HDP’nin barajı geçemeyeceğini söyleyen Çamlı “Kıblesi Kabe olanlar kıblesi Taksim olanlara oy vermez” diyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/05/2015 Cuma
Güncelleme: 23:04 - 21/05/2015 Perşembe
Yeni Şafak

2011 seçimlerinde aday olan Ahmet Hamdi Çamlı, 7 Haziran seçimlerinde de AK Parti İstanbul 2. bölgeden aday oldu. Bu kez kendini daha şanslı gören Çamlı, “HDP'nin barajı aşamayacağı kesinleşti. Bu kez inşallah milletvekili olarak, halkıma hizmet etme fırsatı bulacağım” diyor. Her gün AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin hazırladığı program dâhilinde besmele çekerek evinden çıktığını anlatan Çamlı, gecenin ilerleyen saatlerine kadar seçmenlerle buluşuyor. Hükümetin çalışmalarını bütün detayları ile halka anlattığını söyleyen Çamlı, “Halk AK Parti'nin çalışmalarından memnun. Biz vatandaşlarla el ele tutuştuğumuzda elden geçen ve bakışlara yansıyan samimiyetten bunu anlıyoruz” ifadelerini kullanıyor. HDP'nin kesinlikle barajı geçemeyeceğini söyleyen Çamlı “Kıblesi Kabe olanlar kıblesi Taksim olanlara oy vermez” diyor.



UNUTULMAMALI


Ne kadar hizmet yapılırsa yapılsın memnun olmayan insanların da olabileceğini vurgulayan Çamlı şunları söylüyor: “Biz kahvehanelerde, parklarda halkın yoğun olduğu yerlerde AK Parti'nin hizmetlerini onlara anlatırken, 'Daha önce gittiğiniz hastanelerin girişinde cezaevi kapısına benzeyen dev koridorlar vardı. Koridorun arkasında ise aynı odada yatan onlarca hasta bulunuyordu. Şimdi ise tek kişilik veya iki kişilik hastane odaları var' diyoruz. Bunları unutmamamız lazım diyorum.”







KAVGA BAŞLATTILAR


İlk milli mücadelenin topraklarımızı işgal eden güçlerin ülkemizden kovularak verildiğini anımsatan Çamlı, “Yıllar sonra bazı güçler ülkede devlet millet kavgası başlattı. Kürtlerle Türkler arasına nifak sokmaya çalışıyorlar” şeklinde konuşuyor.



Şehit haberi gelmiyor


“Ne mutlu ki Türkiye'de 3 yıldır Mehmetçik Cenazesi gelmedi, anaların yürekleri yanmadı” diyen Çamlı, bir partinin şehit cenazesi gelmemesini ihanet süreci olarak değerlendirdiğini de sözlerine ekliyor. Peygamberimizin “Benim milletim şerde ittifak etmez” sözünü tekrarlayan Ahmet Hamdi Çamlı, halkın yüzde 50'sinden fazlasının bir araya geldiği bu ülkede şerden söz edilemeyeceğini kaydediyor.



#Ahmet Hamdi Çamlı
#ak aprti
#seçimler
9 yıl önce