|

Önder: Büyük bir hakeme gidiyoruz

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, HDP'nin 7 Haziran'da Ankara'dan seçim yarışında boy gösterecek adaylarının tanıtım toplantısında seçimlere ilişkin olarak, “Önemli olan demokratik siyasete yakışır bir rekabet içinde geçmesi aslolan bu. Büyük bir hakeme gidiyoruz. Halk bunu belirleyecektir” dedi.

Yeni Şafak
10:26 - 18/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 07:28 - 18/04/2015 Cumartesi
IHA

HDP'nin Ankara'dan seçim yarışana girecek olan adayları yapılan toplantıda bir araya geldi. Neva Palas Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısına çok sayıda HDP'li katıldı. İsmi okunan adaylar tek tek sahneye çıkarak vatandaşları selamladı. Vatandaşlar Sırrı Süreyya ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Önder, vatandaşların fotoğraf çektirme taleplerini yerine getirdi. HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.



Seçimde Ankara'daki Yalçın Akdoğan'la rakip olarak değerlendirilmesine ilişkin olarak Önder, “Bir tane rakibimiz yok. Önemli olan demokratik siyasete yakışır bir demokratik rekabet içinde geçmesi aslolan bu. Büyük bir hakeme gidiyoruz. Halk bunu belirleyecektir. Böyle polemikler üzerinden götürmeye gerek yok. Bizim en büyük idealimiz ve vaadimiz bu ülkede demokratik siyasetin alanını genişletmek. Kim bizden daha fazla yaparız diyorsa buyursun” dedi.

#Halkların Demokratik Partisi
#HDP
#İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder
#7 Haziran
#seçim 2015
9 yıl önce
default-profile-img