|

"Seçim beyannamesi ciddi çalışmanın sonucu"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan seçim beyannamesinin üzerinde çok ciddi bir çalışma yapıldığını söyledi.

Yeni Şafak
22:08 - 4/10/2015 Pazar
Güncelleme: 19:10 - 4/10/2015 Pazar
AA

Vatandaşlarla sohbet eden Karaaslan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı seçim beyannamesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.



Beyannamede, merakla beklenen asgari ücret, emekli maaşları, taşeron işçi konularına yer verildiğini aktaran Karaaslan, "Asgari ücretin bin 300 liraya çıkarılacak olması, taşeronluk çerçevesinde kamunun ihtiyaç duyduğu işlerde çalışan taşeronların kamuda istihdam edilecek olması, polislerin 2 bin 200 olan ek göstergelerinin 3 bine çıkarılması, çiftçiden yemde ve gübrede KDV'nin kaldırılacak olması, emekli maaşlarına yıllık bin 200 lira ilave edilecek olması ve önemli projelerin yer aldığı seçim beyannamemiz üzerinde çok ciddi bir çalışma yaptık. 7 Haziran'dan sonra insanlarımızın istekleri doğrultusunda konular üzerinde titizlikle çalışıldı. Beyannamemizde belirttiklerimizin somut karşılıklarını ortaya çıkardık" diye konuştu.



AK Parti'nin seçim mitinglerinin Samsun'dan başlayacağını hatırlatan Karaaslan, şunları kaydetti:



"Başbakanımızın mitinglerini Samsun'dan başlatacak olmasının çok önemli bir anlamı var. Mitinglerimizi Milli Mücadele ruhu ile başlatıyoruz. O yüzden Samsun'dan ilk adım atılacak. İlkadım şehrinden başlatacak. 1 Kasım seçimlerinin startını büyük başlangıçların şehri Samsun'dan verecek. Bugüne kadar olmadığımız bir coşku ile meydanı doldurmalıyız. Çünkü mitingin sadece Samsun'a değil, Türkiye'ye vereceği mesaj çok önemlidir. Bu anlamda tüm halkımızı yarın Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingimize bekliyoruz."

#AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan
#Çiğdem Karaaslan
#seçimler
8 yıl önce