|

34. İstanbul Film Festivali yaklaşıyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 4-19 Nisan'da düzenlenecek 34. İstanbul Film Festivali'nin biletleri, 28 Mart'ta satılmaya başlanacak.

Yeni Şafak
08:36 - 25/03/2015 Çarşamba
Güncelleme: 06:41 - 25/03/2015 Çarşamba
AA

Sinemaseverler, 34. İstanbul Film Festivali'nin biletlerini, 28 Mart Cumartesi saat 10.30'dan itibaren Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi, Biletix web sitesi ile hizmet bedelsiz olarak Beyoğlu'ndaki Atlas ve Kadıköy'deki Rexx sinemalarında açılacak ana gişelerden alabilecek.



Festivalin bilet fiyatları tam 17 lira, öğrenci ile 65 yaş ve üstü izleyiciler için 21.30 seansları ve Akbank Galaları'nın ilk gösterimleri haricinde 12 lira olacak. Atlas ve Rexx sinemalarında yapılacak Akbank Galaları ilk gösterimlerinin bilet fiyatlarının ise herkes için 20 lira olarak belirlendi.



İndirimli bilet uygulaması bu yıl da devam edecek. Hafta içi gündüz 11.00, 13.30 ve 16.00 seanslarının biletleri 5 lira olacak.



Festivalin 11.00, 13.30, 16.00, 19.00 ve 21.30 seanslarına ek olarak "Geceyarısı Çılgınlığı" bölümündeki filmler, festival boyunca cuma geceleri Beyoğlu Sineması, cumartesi geceleri Atlas Sineması'nda 24.00 seansında izleyicilerle buluşacak.



Bu yıl 28 Mart'tan itibaren gösterimlerin başlayacağı 4 Nisan'a kadar tüm izleyiciler biletlerini yüzde 10 indirimli alacak.



Lale Kart üyeleri festival biletlerinde ön satış ve yüzde 25'e varan indirimlerden yararlanacak. Öncelikli biletler, Atlas ve Rexx sinemalarının yanı sıra Lale Kart İletişim Merkezi ve Biletix web sitesinden (www.biletix.com) alınabilecek. Lale Kart üyeleri için ön satış dönemi, 24 Mart (Siyah ve Beyaz Lale üyeleri), 25-27 Mart (Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri) olarak belirlendi.



Festival Sponsoru AKBANK, Axess Kart sahiplerine festival boyunca hafta içi gündüz seansları hariç satın alacakları biletlerde yüzde 20 özel indirimden yararlanabilecekleri avantaj sağlayacak.



Öğrenciler için PasoFilm! kart


Lisans, ön lisans ve lise öğrencileri, kimliklerini göstererek İKSV binasından 20 lira karşılığında PasoFilm! kart alabilecek. Öğrenciler bu kart ile öncelikli bilet alımı, çeşitli mekanlarda festival boyunca indirim ve ücretsiz katalog alma hakkı kazanacak. PasoFilm! kart sahipleri kendi öğrenci kimlikleriyle 27 Mart Cuma saat 13.00'ten itibaren Atlas ve Rexx sinemalarındaki öncelikli bilet alma imkanından yararlanacak.



İstanbul Film Festivali birçok konuk yönetmen ve oyuncuyu festival izleyicileriyle buluşturacak. Aralarında Bahman Ghobadi, Lone Scherfig, Christian Petzold, Elmar Back gibi yönetmen ve oyuncuların da olduğu festival konukları, kendi filmlerinin gösterimleri öncesi sinemada izleyicilerle buluşup, gösterim sonrasında da filmle ilgili sorulara yanıt verecek. Sunum olan gösterimler festivalin web sitesinde (film.iksv.org) yıldızla işaretli olarak yer alıyor.

#film
#festival
#İKSV
#İstanbul Kültür Sanat Vakfı
#bilet
#satış
9 yıl önce