|

'Ağın''a Yolculuk' belgeseli tanıtıldı

Elazığ'ın Ağın Kaymakamlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen 'Ağın''a Yolculuk' adlı belgesel yapılan bir programla tanıtıldı.

Cihan
00:00 - 7/08/2013 Çarşamba
Güncelleme: 15:08 - 7/08/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
'Ağın''a Yolculuk' belgeseli tanıtıldı
'Ağın''a Yolculuk' belgeseli tanıtıldı

Ağın Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu Kültür Merkezi'nde yapılan tanıtım programına Elazığ Valisi Muammer Erol, Ağın Kaymakamı Nedim Akmeşe, Ağın Belediye Başkanı Mustafa Yentur ve ilçe sakinleri katıldı.

Programda bir değerlendirme yapan Yönetmen Hüseyin Özden belgeselin hazırlıkları aşamasında gittikleri her yerde Ağınlıların yakın ilgisini gördüklerini söyledi. Özden, Ağın''ı uluslararası ölçekte tanıtacak bir yapımın ortaya çıktığını kaydetti.

Belgeselin yapımcısı Bülent Uğur ise belgeselde Ağın''ı Keban Barajı sonrasında yaşadığı sıkıntıları ve köprü özlemini bütün yönleri ile ele aldıklarını, kültürel zenginliğini ortaya koymaya çalıştıklarını ifade etti.

Ağın Kaymakamı Nedim Akmeşe ise belgeselin Ağın''ın tanıtımına önemli katkı sağlayacağını belirterek belgeselin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programın sonunda Vali Erol tarafından yönetmen Hüseyin Özden ve Yapımcı Bülent Uğur''a katkıları nedeniyle plaketleri verildi.

Katılımcılar konuşmaların ardından belgeseli izledi.

11 yıl önce