|

"Aşkkopat" filmi tanıtıldı

Çekimleri Edirne'de devam eden "Aşkkopat" filmi tanıtıldı. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Meriç Nehri kenarındaki bir restoranda düzenlenen tanıtım etkinliğinde, ilin tanıtımı konusunda eksiklikler olduğunu söyledi.

Aa
00:00 - 17/09/2014 Çarşamba
Güncelleme: 13:04 - 17/09/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
"Aşkkopat" filmi tanıtıldı
"Aşkkopat" filmi tanıtıldı

Film çekimi ve benzer kültürel girişimlerin kente katkısı olduğunu belirten Şahin, "Kentin tanıtımına katkı sağlaması için film ekibine gereken desteği sağladık. Tarihi görünümler film sayesinde ön plana çıkacak. Film insanların akıllarında Edirne'yle ilgili güzel şeyler oluşturacak" dedi.

Yönetmen Haydar Işık da çekimlerin bir bölümünü tamamladıklarını söyledi.

Edirnelilerin sıcakkanlı ve misafirperver olduğunu aktaran Işık, "Filmi parça parça çekiyoruz. Bugün 135. sahneyi çektik. Normalde final sahnesidir bu. Bütün çekimler bittikten sonra tam hikaye ortaya çıkacak" diye konuştu.

"Film sürprizlerle dolu"

Tiyatro oyuncusu Selahattin Taşdöğen ise filmin sürprizlerle dolu olduğunu söyledi. Aşkkopat'ta bir hukuk adamını canlandırdığını ifade eden Taşdöğen, şöyle konuştu:

"Tabii ki hakimin olduğu yerde bir takım yargılanacak olan tipler de vardır. Demek ki kötü ve art niyetli adamlarımız da var filmde. Konunun içinde emniyet müdürümüz yer alıyor. Ben burada filmde engelli diye bahsettiğimiz kızın babasını da oynuyorum. Kızın engelli olmasında kendisini suçluyor. Film gerçekten güzel olacak."

Şarkıcı Doğuş ise temiz duygularla çalışan bir ekiple olmaktan mutluluk duyduğunu ve filmin 4 Aralık'ta vizyona gireceğini söyledi.

Yıldız Asyalı da filmde engelli bir kızı canlandıracağını ve insanlara güzel mesajlar vereceklerini vurguladı.

Bu arada Vali Şahin ile oyuncular ve yönetmen arasında, filmin beklenen ilgiyi görmemesi halinde "Selimiye Camisi önünde mendil açılması"na yönelik espriler yapıldı.

Tanıtıma, Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ ve diğer oyuncular da katıldı.

10 yıl önce