|

Başrolde nefret

Dün, 200'e yakın Hollywood ünlüsü, Filistinlilere nefret kusan İsrail yanlısı bir bildiriye imza attı. İmza sahiplerinden Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone, şu anda ülkemizde gösterimde olan 'Cehennem Melekleri 3' filminde rol aldılar.

Yenisafak.com.tr / Sinema
00:00 - 25/08/2014 Pazartesi
Güncelleme: 01:12 - 25/08/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Başrolde nefret
Başrolde nefret
İSRAİL YANLISI GRUP KALEME ALDI

ABD'de, 200'ye yakın Hollywood ünlüsü Filistinlilere nefret saçan bir bildiriye imza koydu. 'Creative Community for Peace' isimli İsrail yanlısı aktivist grubun hazırladığı bildiriyi başta Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone olmak üzere 187 isim imzaladı. Gazze'nin seçilmiş hükümetini 'kin ve soykırım ideolojisi'nin yürütücüsü olarak tanımlayan bildiride, İsrail'in 45 günde 2 binden fazla Filistinli'yi katletmesi ise yer almadı. Nefret bildirisi, dün çok satan Billboard, Variety, Hollywood Reporter gibi dergilerde yayınlandı.

FİLMİN ÜÇ OYUNCUSU İMZALADI

Bildiride 'İsrail'e roket yağmuruna izin vermiyoruz. Hastaneler silah gizleme yeri değil, sağlık için vardır. Okullar roket saklamak için değil, eğitim için vardır' sözleri yer aldı. İlerleyen günlerde ABD'deki çok satan gazetelerde de yer alması planlanan bildiriye imza atan Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone ve Kelsey Grammer, şu anda ülkemizde de gösterimde olan 'Cehennem Melekleri 3' filminde rol aldılar. Nefret bildirisinde ayrıca; Joel ve Benji Madden, yönetmen Ivan Reitman, besteci Michael Nyman'ın imzası yer alıyor.

10 yıl önce