|

'Bizim Hikaye' filminin galası yapıldı

12 Eylül darbesinde inançları nedeniyle zor günler yaşayan bir ailenin inandığı değerler uğruna mücadele etmesini konu edinen “Bizim Hikaye” adlı sinema filminin galası pek çok ünlü ismin katılımıyla yapıldı.

Yeni Şafak
15:49 - 25/03/2015 Çarşamba
Güncelleme: 13:54 - 25/03/2015 Çarşamba
IHA

Başrollerinde Cansel Elçin, Haluk Piyes, Sera Tokdemir, Naz Elmas, Burcu Kıratlı, İbrahim Kendirci, Çiğdem Batur, Şebnem Dilligil ve Ahmet Mekin gibi ünlü isimlerin rol aldığı “Bizim Hikaye” filminin galası Feriye Sineması'nda yapıldı. Filmin galasına Yapımcılar Acun Ilıcalı ve Birol Güven, oyuncular Rasim Öztekin, Altan Erkekli, Murat Cemcir, Sanatçı Yavuz Bingöl gibi birçok ünlü isim katıldı.



Filmde rol alan başrol oyuncuları film gösterimi öncesi basın mensuplarının karşısına geçti. Filmi ve filmde canlandırdıkları karakterleri anlattı. Filmde Necip karakterini canlandıran İbrahim Kendirci, “Bizim Hikaye” filminin Türkiye'nin yakın geçmişine ışık tutmaya çalıştığını söyleyerek, “1980 darbesini anlattığımız bir film. O dönemde yaşanan mağduriyetleri ön plana çıkarmaya çalıştığımız, bugün bile hala etkilerinin devam ettiği bir film. Umarım vermek istediğimiz mesajlar seyirciye ulaşır. Bende orada ailenin ağabeyimle beraber seksen darbesinde babamızı kaybetmiş ve hakkını arayan bir karakteri canlandırıyorum” dedi.



Anne Nimet rolündeki Sera Tokdemir ise, “Film 80'lerde ve günümüzde geçiyor. Bir ailenin ağır dramasını anlatıyor aslında. Haksız yere düşünce özgürlüğünden dolayı hapse girmiş bir adam İsmail Bey sevgili Cansel Elçin'nin hayat verdiği. Karısı Nimet benim canlandırdığım ve üç çocuğumuzla böyle bir aileyiz. İsmail Bey hapse girdikten sonra inançlarından vazgeçmeden üç çocuğu ile hayatta kalma mücadelesi veren bir kadın var” şeklinde konuştu.Darbe dönemi ve sonrasında bir ailenin dramını anlatan “Bizim Hikaye” filmi 27 Mart'ta vizyona girecek.




#Cansel Elçin
#Haluk Piyes
#Sera Tokdemir
#Naz Elmas
#Burcu Kıratlı
#İbrahim Kendirci
#Çiğdem Batur
#Şebnem Dilligil
9 yıl önce