|

"Hadi İnşallah" vizyona hazırlanıyor

Sezonun en çok merak edilen komedisi için geri sayım başladı! Başrollerini Murat Boz ve Büşra Pekin''in oynadığı, Hadi İnşallah 28 Kasım''da izleyiciyle buluşuyor.

Yenisafak.com.tr / Sinema
00:00 - 8/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 12:05 - 8/11/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
"Hadi İnşallah" vizyona hazırlanıyor
"Hadi İnşallah" vizyona hazırlanıyor

İzmir''e ailesinin yanına yerleşen Pucca''nın, ailesinin yardımıyla yerel bir tv kanalına iş görüşmesine gittiği sırada, ''Pekmez''i görmesi ve onunla birlikte olmak uğruna yaşadığı komik, hareketli ve eğlenceli macerayı konu alan ''Hadi İnşallah'' yılın en iddialı projelerinden biri.


''Hadi İnşallah''ın senaryosunu Murat-Emrah Kaman kardeşler yazdı, yapımcılığını ise 25 Film gerçekleştirdi. Yönetmenliğini, ''Hokkabaz'', ''A.R.O.G'' gibi imza attığı başarılı işlerle adından sıkça bahsettiren Ali Taner Baltacı''nın yaptığı filmde Boz ve Pekin ikilisine Şinasi Yurtsever, Cezmi Baskın, Müjde Uzman, Hülya Gülşen, İdil Dizdar ve Aydan Taş''ın da içinde olduğu başarılı bir kadro eşlik ediyor. Film, PuCCa Günlük Serisi''nden beyazperdeye uyarlandı.


HADİ İNŞALLAH''IN AFİŞİ PAYLAŞILDI

Filmin merakla beklenen afişi ise sinemaseverler ile geçtiğimiz gün paylaşıldı. ''Hadi İnşallah'' 28 Kasım''da beyazperdede olacak.


9 yıl önce