|

Kadir İnanır: 'Aslanlar gibiyim'

Hakkari''de bulunan ünlü sanatçı Kadir İnanır, sağlığı ile ilgili çıkan haberleri yalanlayarak, 'Aslanlar gibiyim' açıklamasında bulundu.

İha
00:00 - 2/09/2014 Salı
Güncelleme: 16:38 - 2/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Kadir İnanır: 'Aslanlar gibiyim'
Kadir İnanır: 'Aslanlar gibiyim'

Hakkari Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi tarafından organize edilen 'Barışta Hakkari'de Buluşalım Projesi' kapsamında Hakkari''de bulunan ünlü sanatçı Kadir İnanır, sağlığı ile ilgili çıkan haberleri yalanlayarak, "Aslanlar gibiyim" dedi.

Akşam saatlerinde Merzan Mahallesi Nevruz alanında düzenlenen konsere katılan ve halkın arasına karışan Kadir İnanır''ın tansiyonunun yükseldiği ve hastaneye kaldırıldığı haberinin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Hakkari ve Beşiktaş Belediyesi kafilesi ile birlikte şehirden 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin Dinlenme Tesislerinde öğle yemeği yiyen Kadir İnanır, hakkında çıkan haberler hakkında basın mensuplarına açıklamada bulundu.

İnanır, ''Gördüğünüz gibi sağlığım yerinde. Aslanlar gibiyim. İki gündür burada spor yapamıyorum, onun derdindeyim. Bunun gibi güzel toplantılarda olmaya devam edeceğim. Türkiye''nin her tarafında güzel şeylerle karışılacağız. Hakkari''deki konser alanından rahatsız oldum diye ayrılmadım, oradaki sanatçı arkadaşlarım daha iyi performans sergilesinler diye ayrıldım. Ben çok saygılı ve duyarlı biriyim. O duyarlılığı sergiledim'' dedi.

''HABERİ YAPAN YAKIŞIKLI UÇUP GİTTİ''

Kadir İnanır konser alanında kendisini gösterilen yoğun ilgiden dolayı sanatçı arkadaşlarının performansının bozulmaması için alandan ayrıldığını belirterek, ''Bana karşı çok yoğun bir ilgi vardı. Dikkatleri üzerime çekiyordum sahnede iken, arkadaşlarımın dikkati bozuluyordu. Ben de, 'Buradan beni kısa yoldan çıkartın' dedim. Beni oradan götürmek isteyen görevliler yolun açılması için hasta olduğumu söylediler. O yakışıklı gazeteci arkadaşımız da bu haberi böyle uçurmuş. Kendisi de haber gibi aramızdan uçup gitmiş'' dedi.

İnanır ayrıca esprili bir şekilde, "O yakışıklı gazeteci aramızda ise sakın kendisini tanıtmasın" dedi.

10 yıl önce