|

'Katran' Şubat'ta vizyona giriyor

Silver Spear Pictures’in yapımcılığını yaptığı ve Amerika da yaşayan Türk yönetmen Ersen Denk’in seneryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği “Katran” (The Tragedy) adlı korku filmi 13 Şubat’ta vizyona girecek.

Yeni Şafak
11:54 - 14/01/2015 Çarşamba
Güncelleme: 10:01 - 14/01/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Başrollerinde Wilma Elles (Olivia), Lucia Oskerova (Anna), Cihan Toraman (David), Yağmur Tanrısevsin (Jennifer), Ayşen Batıgün (Sarah), Arda Armando Denk (Tommy), Arda Bozkurt (Kevin), Nas Sıla Zengin (Lora), Burak Er (Alex), Göktuğ Alpaşar(Richard), Kahraman Sivri (Plumber) ve Jeyan Tözüm (Aunt Lucia) gibi oyuncuların yer aldığı Amerikan yapımı “The Tragedy” (Katran) adlı korku filminde oyuncuların tamamı Türkiye’de yaşayan oyunculardan oluşuyor.  


Türkçe adı “Katran” olan sinema filmi 13 Şubat ‘ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken; çekimler,  ses efektleri, diyaloglar  ve mix çalışmaları Hollywood’un en büyük film stüdyosu olan TODD stüdyolarında gerçekleştirildi. 


Gerçekçi görsel efektleriyle oldukça dikkat çeken “Katran” filmi’nin müziklerini Yusuf Bütünley hazırlamıştır. Ayrıca Rolf Lovland ve dünyaca ünlü filmlerin müziklerini yapan Bruno Nicolai  (Quentin Tarantino’s Django Unchained v.s.)  gibi dev müzisyenlerin de eserleri kullanılmıştır.



Wilma Elles’in ilk korku filmi

               İlk korku filminde oynayan Wilma Elles oynadığı Olivia karakteriyle oyunculuğunun zirvesine çıkarak unutulmayacak bir performans sergilediği ifade ediliyor.



Yağmur Tanrısevsin ilk sinema filmi

Jennifer karakterini canlandıran güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, göz dolduran performansıyla ilk sinema filmi Katran’la izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.


Filmin Konusu

Yeni bir hayata başlamak isteyen bir aile geçmişini bilmedikleri tehlikeli ve gizemli bir eve taşınır. Oldukça sakin başlayan günlerin ardından biranda aksiyon, gerilim ve korku dolu günler gelir. Temposu düşmeyen filmin oldukça sürükleyici bir hikayesi vardır. Onlar kurtulmaya çalıştıkça evin kötü geçmişi asla peşlerini bırakmayacaktır.

#Wilma Elles (Olivia)
#Lucia Oskerova (Anna)
#Cihan Toraman (David)
#Yağmur Tanrısevsin (Jennifer)
#Ayşen Batıgün (Sarah)
#Arda Armando Denk (Tommy)
#Arda Bozkurt (Kevin)
#Nas Sıla Zengin (Lora)
#Burak Er (Alex)
#Göktuğ Alpaşar(Richard)
#Kahraman Sivri (Plumber)
#Katran Filmi
9 yıl önce