|

Küçük Prens’in ilk fragmanı yayınlandı

Edebiyat tarihinin belki de en çok hediye ambalajına giren, ürünleri satılan, alıntıları önce defterleri, sonra sosyal medya hesaplarını dolduran novellasıKüçük Prens, sonunda bir animasyona dönüşüyor.

Yeni Şafak
17:24 - 9/12/2014 Salı
Güncelleme: 15:32 - 9/12/2014 Salı
Diğer

Kung Fu Panda'nın da yönetmeni olan Mark Osborne'un yönettiği animasyon, Antoine de Saint-Exupéry'nin hikayesine sadık kalacak, ancak bu hikayeyi günümüzde geçen bir başka bir hikayenin etrafında geliştirecek. Bu hikayeye göre küçük bir kız, yaşlı ve münzevi komşularının evinde kitabı bulur ve onlarca yıldır bütün genç kızların kalbini çalan, ruhunu okşayan Küçük Prens ile tanışır.


Film, Ekim 2015'te vizyona girecek ve Fransızca ve İngilizce olmak üzere iki farklı versiyonu olacak. Animasyona sesini verenler arasında ise Mackenzie Foy, Rachel McAdams, James Franco, Marion Cotillard, Benicio Del Toro ve Ricky Gervais gibi önemli oyuncular yer alıyor. Maalesef animasyon için yayımlanan ilk fragman tamamen Fransızca, İngilizce versiyonunun da paylaşılması muhtemelen çok yakındır. Fragmanda bir de Keane'in şimdiden klasikleşmiş şarkısı Somewhere Only We Know'un farklı bir yorumunu duyuyoruz, bu da filmin müziklerinin de izleyiciyi epey tatmin edeceğine dair küçük bir tüyo olsa gerek.

#küçük prens
#Mackenzie Foy
#Rachel McAdams
#James Franco
#Marion Cotillard
9 yıl önce