|

Ödül Avcısı Film Eyüp’te

Yurt içi ve yurt dışından aldığı çok sayıda ödülle adını duyuran Mommo- Kız Kardeşim adlı film, özel bir gösterimle Eyüplü sinemaseverlerle buluşuyor. Filmin yönetmeni Atalay Taşdiken de gösterimin ardından konukların sorularını yanıtlayacak.

Yeni Şafak
16:23 - 17/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 14:28 - 17/12/2014 Çarşamba
Yeni Şafak

Eyüp Belediyesi ve Film Arası Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği sinema etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, aldığı ödüllerle adından uzun süre söz ettiren Mommo- Kız Kardeşim filmi, Eyüplü sinemaseverlere özel bir gösterimle seyrettirilecek.


YÖNETMEN SÖYLEŞİYE KATILACAK

İki kardeşin dokunaklı öyküsünü yalın ve gerçekçi bir dille perdeye aktaran yönetmen Atalay Taşdiken, filmin gösteriminin ardından sinemaseverlerin sorularını yanıtlayacak. Moderatörlüğünü sinema yazarı Suat Köçer’in yapacağı etkinliğe, tüm sinemaseverler ücretsiz olarak katılabilecek.


KATILIMCILARA ARAÇ TAHSİS EDİLECEK

Etkinlik 18 Aralık Perşembe günü saat 17.00’de film gösterimi ile başlayacak, 19.00’da yönetmenin katılacağı söyleşi ile devam edecek. Eyüp Belediyesi’nin, Göktürk Kültür Merkezi’nde yapılacak etkinliğe katılacaklar için tahsis ettiği araç, belediye binası önünden 16.30’da hareket edecek.

#Eyüp Belediyesi
#Göktürk Kültür Merkezi
#Film Arası Dergisi
#Atalay Taşdiken
9 yıl önce