|

Petekkaya: Ben yönetmenlik yapamam

Oyuncu Erkan Petekkaya, Mahsun Kırmızıgül gibi Özcan Deniz'in oyunculuk hem de yönetmenlik yaptığını hatta senaryo yazdıklarını belirterek, "Ben yapamam bunu. Helal olsun" dedi.

Yeni Şafak
11:50 - 22/02/2015 Pazar
Güncelleme: 09:54 - 22/02/2015 Pazar
DHA
Bir programda Özcan Deniz'in yönettiği kısa süre önce gösterime giren 'Sevimli ve Tehlikeli' filmini izleyen Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay ile yapılan röportajlar yayınlandı. C, yakından izlediği ve takdir ettiğini söylediği Özcan Deniz ile ilgili şöyle konuştu:

"Özcan Deniz, yıllardır bu piyasanın içinde. Üstelik Mahsun Kırmızıgül gibi müzisyen. Deniz de yazdı, oynadı, yönetmenlik yaptı. Dolayısıyla bunlar zor işler. Mesela ben yapamam bunu. Yapamadığım bir şeye kötü diyemem. Helal olsun diyorum. Ben her sabah 07.00de kalkamam. Yönetmenlik bambaşka bir şey, oyunculuk gibi değil. Biz sete 10.00da geliyoruz. Onlar 07.00de. Bütün dünyayı kuruyor, bütün oyuncuları yönetiyor."


Nurgul Yeşilçay da, yönetmenlik konusunda görüşü sorulunca "Ben de düşünmem yönetmen olmayı. Büyük sabır gerektiren bir şey. Özcanı o açıdan da kutlamak lazım" dedi.

 
#nurgül yeşilçay
#Erkan Petekkaya
#Özcan Deniz
#Mahsun Kırmızıgül
9 yıl önce