|

"Polis Akademisi: Alaturka" Antalya galasında

Galaya, filmin oyuncularından Mehmet Ali Erbil ve Fulden Akyürek katıldı. Ali Yorgancıoğlu'nun yönettiği, Yolanthe Cabau, Mehmet Ali Erbil, Peker Açıkalın ile Sümer Tilmaç'ın oynadığı "Polis Akademisi: Alaturka" filminin Antalya galası gerçekleştirildi.

Yeni Şafak
09:18 - 27/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 06:19 - 27/04/2015 Pazartesi
AA

Bir alışveriş merkezindeki sinemada gerçekleştirilen galaya, Mehmet Ali Erbil ve Fulden Akyürek katıldı.



Gala öncesi konuşan Mehmet Ali Erbil, uzun bir aradan sonra Antalya'da olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Filmin 17 Nisan 2015 tarihinde vizyona girdiğini hatırlatan Erbil, filme gösterilen ilgiden memnun olduklarını, güzel eleştiriler aldıklarını belirtti. Erbil, filmde Galatasaray'lı oyuncu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nun da oynadığını hatırlattı.



Fulden Akyürek de filme ilgi gösteren sinemaseverlere teşekkür etti.



Cinetime Sinemaları Müdürü Murat Aslan, galaya katılımlarından dolayı Erbil ve Akyürek'e plaket takdim etti.



"Polis Akademisi: Alaturka"


Ali Yorgancıoğlu'nun yönettiği ve Yolanthe Cabau, Mehmet Ali Erbil, Peker Açıkalın ile Sümer Tilmaç'ın oynadığı Polis Akademisi: Alaturka'da; yeni çıkan "pozitif ayrımcılık" kararnamesi gereği, giriş koşullarının son derece esnetildiği, polis olmak isteyen herkesin koşulsuz şartsız kabul edildiği polis akademisinde, Mehmet Ali Erbil'in canlandırdığı ve aşırı disiplin merakıyla tanınan "Müdür Muavini Beton Haşmet"in başına gelen komik olayları anlatılıyor.

#Antalya
#Polis Akademisi: Alaturka
#Mehmet Ali Erbil
#Film
#Gala
#Fulden Akyürek
9 yıl önce