|

Sinamaseverlere oyunculardan sürpriz

'Kocan Kadar Konuş' filmi ekibi, Ankaralı sinemaseverlerle buluştu. Taurus Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen organizasyonda 'Kocan Kadar Konuş' filminin yönetmeni ve film ekibi, Ankaralı sinemaseverlere sürpriz yaptı. Yönetmen Kıvanç Baruönü ve filmin başrol oyuncuları Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Begüm Öner, İsmail İncekara, Romina Özipekçi, filmin son sahnesinde sinema salonuna girerek izleyicilerle bir araya geldi.

Yeni Şafak
10:36 - 23/03/2015 الإثنين
Güncelleme: 08:38 - 23/03/2015 الإثنين
IHA

Seyrettikleri filmin oyuncularını karşılarında bulan sinamaseverler, oyuncularla selfie çektirmek için yarıştı.


Filmde Efsun karakterini oynayan Ezgi Mola, “Yaptığımız işin sonucu gülen yüzler, gülen gözler görünce şükrediyor insan, iyi ki yapmışız diyor. Buradaki seyirci daha objektif. Çok güzel. Duyumlar da bizi çok mutlu ediyor, ikincisi için heyecanlandırıyor. Yazarımız dışında ikinci kitabı kimse bilmiyor" dedi.


Sinan karakterini oynayan Murat Yıldırım ise, “İnşallah film beğenilir demiştik. Seyircinin beğenmesi önemli. Bugün üçüncü gün. Film beğenildi. İkincisini bizde istiyorduk. Filmin ikincisini şimdiden konuşmaya başladık" diye konuştu.


Yönetmen Kıvanç Baruönü de şunları kaydetti:


“Arkadaşlarımla çalışmak çok keyifliydi. Seyircideki coşkuyu onlarla paylaşmak, ikisinin gözlerine baktığım zaman heyecanlanıyorum. 40 gün gece gündüz çalıştık."


Merve karakterini oynayan Begüm Öner, “O kadar yoğun bir kalabalık var. Herkesin eğlendiğine şahit olmak, çıktıklarında keyifli olmalarını görmek en güzel hediye. Erkekler de izlesin lütfen. Çünkü taktiklerin sırrı çözüldü" dedi.


Filmde Babıa karakterini oynayan İsmail İncekara ise, “Gördüğünüz gibi çok severek yaptığımız iş bu. Ama salonda gördüğüm kadarıyla hanımlar ağırlıklı. Hanımlar ağırlıklı olunca da filmimizin çok iyi bir yere gideceğini düşünüyorum" ifadesini kullandı.

#sinema
#kocan kadar konuş
#ezgi mola
#murat yıldırım
٪d سنوات قبل