|

Sinema destek başvurularında son günler

Belgesel, kısa film, animasyon, araştırma geliştirme ile senaryo ve diyalog yazım destek başvuruları 5 Aralık'ta sona erecek.

Yeni Şafak
17:22 - 2/12/2014 Salı
Güncelleme: 17:24 - 2/12/2014 Salı
AA
Rusya'nın başkenti Moskova'da 1960'lı yıllardan başlayarak 1980'li yıllara kadar sinema, bale, opera ve sanat dünyasında önemli isimlerin sahne kostümlerini, ünlü kolleksiyoner Alexander Vasilyev, tarihi Kızıl Meydan'daki GUM alışveriş merkezinde sanatseverle buluşturdu.  (Sefa Karacan - Anadolu Ajansı)
Rusya'nın başkenti Moskova'da 1960'lı yıllardan başlayarak 1980'li yıllara kadar sinema, bale, opera ve sanat dünyasında önemli isimlerin sahne kostümlerini, ünlü kolleksiyoner Alexander Vasilyev, tarihi Kızıl Meydan'daki GUM alışveriş merkezinde sanatseverle buluşturdu. (Sefa Karacan - Anadolu Ajansı)
Belgesel, kısa film, animasyon, araştırma geliştirme ile senaryo ve diyalog yazım destek başvuruları 5 Aralık'ta sona erecek.


Sinema Genel Müdürlüğü, internet sitesinde yer verdiği duyuruda, belgesel, kısa film, animasyon, araştırma geliştirme ile senaryo ve diyalog yazım destek başvurularının 5 Aralık'ta sona ereceğini bildirdi. 


Projelere ilişkin 5 Aralık'a kadar yapılacak başvuruların bu kategoride gerçekleştirilecek ilk destekleme kurulu toplantısında değerlendirileceği kaydedildi. 


Duyuruda, aynı kategoriler için bu tarihten sonra yapılacak başvuruların kabullerine, takip eden kurulda görüşülmek üzere devam edileceği belirtildi.


Ayrıca posta ya da kargo nedeniyle yaşanacak gecikmeler sebebiyle Sinema Genel Müdürlüğüne geç ulaşan başvuruların ilk kurul gündemine alınamayacağı da vurgulandı.
#destekleme kurulu
#film yapım
#Sinema Genel Müdürlüğü
9 yıl önce