|

"Son Mektup" filminin gösterimi yapıldı

Yönetmenliğini Özhan Eren'in yaptığı, Çanakkale Zaferi'ni konu alan film 18 Mart'ta vizyona girecek. Çanakkale Zaferi'nin anlatıldığı "Son Mektup" filminin özel gösterimi yapıldı.

Yeni Şafak
08:48 - 17/03/2015 Salı
Güncelleme: 06:49 - 17/03/2015 Salı
AA
Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki gösterime, filmin senaristi ve yönetmeni Özhan Eren, başrol oyuncuları Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Hüseyin Avni Danyal, Bülent Şakrak ve davetliler katıldı. 


Filmin gösterimi öncesi gazetecilere açıklama yapan Özhan Eren, filmin yaklaşık 7 yıllık bir çalışmanın sonucunda ortaya çıktığını söyledi.


Eren, "13 aylık çekimimiz dahil, ekip arkadaşlarımla çok gayret gösterdik. Bir tek şey hedefledik; 101. yılında Türk sinemasına üzerinde çok çalışılmış, çok emek verilmiş yeni bir film kazandırmak. İnşallah bunu başarmışızdır" ifadelerini kullandı. 


Çanakkale Savaşı sırasında yazılan ve 40 yıl sonra adresine ulaşan bir mektubun hikayesini konu alan filmde, İngiliz donanmasının saldırısı başlayınca Çanakkale'ye giden tayyareci Yüzbaşı Salih Ekrem ve Nihal Hemşire ile kimsesiz bir çocuk olan Fuat'ın savaş şartlarında yaşadıkları anlatılıyor. 


"Türk sinemasında bugüne kadar çekilmiş en yüksek bütçeli film" olduğu belirtilen "Son Mektup", 18 Mart'ta seyirciyle buluşacak.
#Son Mektup
#Özhan Eren
#özel gösterim
9 yıl önce