|

"Yapışık Kardeşler" vizyona yürüyor

30 Ocak’ta “İki kat komedi iki kat kahkaha” sloganıyla vizyona girecek olan komedi filmi ‘Yapışık Kardeşler’in kalabalık oyuncu kadrosu, film kadar afişi de renklendirdi.

Yeni Şafak
10:57 - 10/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 09:00 - 10/12/2014 Çarşamba
Yeni Şafak

İlker Ayrık, Hakan Bulut, Ivana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Halil Sezai, Fırat Tanış, Yasemin Çonka, Bülent Şakrak, M. Serdar Fırat gibi birbirinden değerli isimler filmin afişini süsledi. Yapımcılığını Pervasız Yapım’ın yaptığı, M.Serdar Fırat ve Serhat Sarı’nın yazdığı ‘Yapışık Kardeşler’de Barış Taşkın, Bülent Aksu, Cengiz Okuyucu, Şebnem Bamsey, Özge İnce, Eray Yasin Işık, Müjdat Gezen, Ateşböceği Ercan, Atilla Arcan, İlhan Daner, Mesut Süre, Fatmagül Fakı gibi dev bir oyuncu kadrosu yer alıyor.


İKİ KAT KOMEDİ İKİ KAT KAHKAHAYLA ‘YAPIŞIK KARDEŞLER’ 

Ekranların sevilen yüzü ve başarılı oyuncu İlker Ayrık’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve 2015’in merakla beklenen komedi filmi ‘Yapışık Kardeşler’de, yaşadıkları köyde mutlu bir hayat süren yapışık kardeşler Halim’le Selim’in komedi ve aksiyon dolu maceraları anlatılıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul’a gelmeleriyle birlikte tamamen değişiyor. Mutlu bir aile kurmak isterken akla gelmedik maceraların içine sürükleniyorlar. Bu eğlenceli ve keyifli filmde İlker Ayrık’ın yapışık kardeşini, başarılı oyuncu Hakan Bulut canlandırıyor.


"Yapışık Kardeşler" 30 Ocak'ta vizyone girecek.

#İlker Ayrık
#Hakan Bulut
#Ivana Sert
#Suzan Kardeş
#Suat Sungur
#Erdal Tosun
#Ayberk Atilla
#Halil Sezai
#Fırat Tanış
#Yasemin Çonka
#Bülent Şakrak
#M. Serdar Fırat
9 yıl önce