|

Almeida kendini yaktı!

Sakatlıktan döndükten sonra ilk kez 11'de çıktığı Mersin maçında lifi atan, kasında ödem ve kanama olan Almeida, sorumsuzluğunun bedelini ağır ödedi.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 3/04/2013 mercredi
Güncelleme: 00:38 - 3/04/2013 mercredi
Yeni Şafak
Almeida kendini yaktı!
Almeida kendini yaktı!

Beşiktaş'ta Almeida'nın sakatlığı camiayı büyük üzüntüye boğarken, Portekizli futbolcunun amatör dav-ranışı üzüntüyü iki kart arttırdı. Uzun bir sakatlık döneminin ardından yeni yeni takımdaki yerini alan Almeida, Mersin İdman Yurdu maçında sol arka adalesinden sakatlanarak sadece 11 dakika sahada kalabildi. Portekizli yıldızın sakatlığının temel nedeninin maç öncesinde iyi ısınmamak olduğu ortaya çıktı. Golcü oyuncunun yedek kulübesini yumruklamasının nedeninin de bu olduğu, kendi sorumsuzluğuna kızdığı için sinirini bu şekilde çıkardığı belirtildi. Arka adalesinde kanama ve ödem olan Almeida, en az 4-6 hafta yok.

Niang da 2 hafta yok

Mersin maçında Almeida'nın dışında Niang'ı da kaybeden Beşiktaş, bu oyuncudan da kötü haber aldı. 85. dakikada kenara alınan Senegalli forvetin dün çekilen MR'ında sol arka adalesinde yırtık ve ödem tespit edildi; iki hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Kartal forvetsiz kaldı

Her geçen hafta yeni sakatlık haberi alan Beşiktaş, zorlu maçlar öncesinde forvetsiz kaldı. Teknik direktör Samet Aybaba'nın forvet olarak elinde sadece Dentinho, Sinan Kurumuş ile Mehmet Akyüz kaldı. Zaman zaman forvet olarak kullanılan Filip Holosko ise formsuz.

Ben böyleyim!

Mersin İdmanyurdu karşısında ilk golü attıktan sonar sevinmeyişi dikkat çeken Manuel Fernandes'in savunması bir hayli ilginç oldu. Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, karşılaşmanın sonunda Portekizli yıldıza tüm kamuoyunun dikkatini çeken bu durumun nedenini sordu. Portekizli oyuncuya moralsizliğinin sebebini soran Kavalcı, hiç beklemediği bir cevapla karşılaştı: 'Ben böyleyim, değişemem. Sevinmememin başka bir anlamı yok. Başka yerlere çekilmesin. Mutsuz falan değilim.'

Özellikle İngiltere'den birçok talipi olduğu belirtilen Fernandes'in sezon sonunda siyah-beyazlı takımdan ayrılmak istediği ve son haftalardaki maçlara kendini fazla vermediği iddia ediliyor. Hafta içinde de gece geç vakitlere kadar eğlenen ve çıkışta kavgaya karışan Fernandes, bir süredir mutsuz tavırlarıyla dikkat çekiyor.

İki yıldıza 'Paşa' kancası

Süper Lig'in flaş ekibi Kasımpaşa, Beşiktaş'ın iki yıldızına kancayı taktı. Kasımpaşa'da yöneticilik yapan siyah-beyazlı kulübün eski yöneticisi İhsan Kalkavan'ın Holosko ve Fernandes'i çok beğendiği ve yönetime bu iki ismi tavsiye ettiği öğrenildi. Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz de, Beşiktaş'ın yüksek bonservis bedeli istediği Fernandes ve Holosko için 'İki oyuncuyu herkes gibi biz de çok beğeniyoruz. Transfer için gerekli tüm ücreti öderiz' ifadelerini kullandı.


il y a 11 ans