|

Altıntop kardeşler Fener'e geliyor!

Sarı Kanarya gurbetçi yıldızları transfer etmek için düğmeye bastı.Sarı-Lacivertli yönetimin, Daum'un isteği üzerine Hamit için B.Münih'in, Halil için de Schalke'nin kapısını çaldığı ortaya çıktı. Fener'in ikilinin işini 3 milyon euroya bitireceği iddia edildi.

00:00 - 1/01/2010 Cuma
Güncelleme: 15:39 - 1/01/2010 Cuma
Yeni Şafak
Altıntop kardeşler Fener'e geliyor!
Altıntop kardeşler Fener'e geliyor!

Süper Lig'in ilk yarısını zirvede kapatan Fenerbahçe'nin kadrosunu güçlendirmek için Bundesliga'da forma giyen Hamit ve Halil Altıntop kardeşleri gündemine aldığı bildirildi. Teknik Direktör Daum'un isteği üzerine harekete geçen Sarı-Lacivertli yönetimin hem B.Münih hem de Schalke kulüplerinin kapısını çalıp, ikizlerin şartlarını sorduğu ifade edildi.


BAYERN, HAMİT'İ SATIŞA ÇIKARACAK


Star'ın haberine göre; Hollandalı hoca Van Gaal'le yıldızı bir türlü barışmayan ve kadroya girmekte zorlanan Hamit Altıntop'un satış listesine konacağını bildiği için ara transferde Bayern Münih'ten ayrılmak istediği konuşuluyor. Alman kulübünün Daum'un sürekli konuşup Fener'e gelmesi için iknaya çalıştığı milli futbolcuya 2.5 milyon euro fiyat istemesi bekleniyor. Sarı-Lacivertli yönetimin de bu parayı ödemeye sıcak baktığı kaydedildi.


HALİL'İN BONSERVİSİ 500 BİN EURO

Fener'in Hamit'ten sonraki bir başka hedefi ise Schalke'de forma giyen ikizi Halil Altıntop. Milli forvet de Magath'ın gözüne giremediği için ilk yarı fazla forma şansı bulamadı. Schalke, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Halil için 500 bin euro bonservis ücreti belirlemiş durumda. Schalke'li yıldızın menajeri aracılığıyla Fener'den aldığı teklife, Bundesliga ekiplerinden gelecek önerileri değerlendirdikten sonra cevap vereceği bildirildi. Hamit'in gelmesi halinde Halil'in de Kanarya'ya sıcak bakacağı ifade edildi.


2'şer gol attılar

Halil bu sezon 6 lig, 3 kupa, 1 özel ve ve 5 Dünya Kupası eleme maçı olmak üzere 15 kez şans buldu, sadece 2 gol attı. Hamit ise 9 lig, 2 kupa, 1 Şampiyonlar Ligi, 4 Dünya Kupası ve 1 özel karşılaşma olmak üzere 7 maçta oynadı, o da 2 gole imza koydu.

14 yıl önce