|

Avni Aker'de karmaşa!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rostov maçını tribünden izlemek isteyen bordo-mavili taraftarlar Passolig uygulaması nedeniyle karmaşalık yaşadı. Uygulamanın ligde olduğunu sanan taraftarlar Passolig uygulamasıyla karşılaşınca yoğun ilgi nedeniyle saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kaldılar.

İha
00:00 - 21/08/2014 Perşembe
Güncelleme: 21:32 - 21/08/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Avni Aker'de karmaşa!
Avni Aker'de karmaşa!

Maç saati yaklaştıkça kalabalığın artması ufak tefek gerginlikleri de beraberinde getirdi. Ayrıca internetten başvuru yapan Trabzonsporlular da teslimatta yaşanan gecikmeler nedeniyle mağdur olduklarını sosyal medya aracılığıyla dile getirdiler. Kulübün UEFA Avrupa Ligi maçlarında Passolig uygulamasını tercih etmesi eleştirilirken, buna rağmen gereken önlemlerin alınmaması tepkilere neden oldu. Avni tribünlerinde boşluklar oluştu.

Üç otobüs Rostov taraftarı

Trabzonspor ile Rostov arasında oynanacak olan karşılaşmaya Rus taraftarlar da ilgi gösterdi. Dün gece geç saatlerinde uçak ile Trabzon'a gelen Rus taraftarlar 3 otobüs doldurdu. Maçın oynanacağı gün şehirde tur atan Rus taraftarlar Sümela Manastarı'nı ve Trabzon'un tarihi mekanlarını gezdi.

Hacoıosmanoğlu tribünde

Trabzonspor'da kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğu karşılaşmayı izlediler. Dün Trabzon'a gelen Hacıosmanoğlu, teknik direktör Vahid Halilhodzic ve futbolcularla bir toplantı yaptı. Antrenman sahasında oyuncularla konuşmayı tercih eden İbrahim Hacıosmanoğlu, futbolcularında Rostov maçını kazanmalarını istedi. Halilhodzic ile de toplantı yapan başkan Hacıosmanoğlu takımın genel durumu hakkında Boşnak çalıştırıcıdan bilgi alırken son yaşanan Malouda olayını birlikte değerlendirdiler. Hacıosmanoğlu'nun, Malouda ile de bir görüşme yaptığı öğrenilirken, Fransız oyuncunun takımdan ayrılmasının daha doğru olacağı fikri ağırlık kazandı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu tarafından, Rostov Kulübü yetkileri ve UEFA temsilcine bir yemek verildi.

10 yıl önce