|

Aybaba yine kadroya almadı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, genç yıldız Oğuzhan'a Antalyaspor karşısında ilk 11'de şans vermedi.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 15/04/2013 Pazartesi
Güncelleme: 19:04 - 15/04/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Aybaba yine kadroya almadı!
Aybaba yine kadroya almadı!

Son haftalarda Oğuzhan'la sorun yaşadığı iddia edilen Samet Aybaba, genç yıldız Oğuzhan Özyakup'a ilk 11'de şans vermedi. Niang ve Almeida'nın yokluğunda forvet hattında sorun yaşayan Beşiktaş'ta Oğuzhan yedek soyunurken, uzun süreli sakatlıktan döndükten sonra Bursaspor maçında formasına kavuşan Mustafa Pektemek, Beşiktaş'ın gol umudu olacak.

Dentinho yedeklerde

Devre arası transfer döneminde Shakhtar Donetsk'ten büyük umutlarla transfer edilen fakat yaşadığı sakatlıkla, hiç fayda alınamayan Brezilyalı yıldızın bu akşam ilk 11'de yer bulması bekleniyordu. Samet Aybaba tarafından ilk 11'de yer verilmeyen Brezilyalı, bu akşam kenardan geldiği takdirde siyah beyazlıların gol umudu olacak.

Escude ilk 11'de

Sezon başında Sevilla'dan transfer edilen ve geldiği günden bu yana gösterdiği performans büyük tartışma konusu olan Fransız savunmacı, bu akşam Antalyaspor karşısında Ersan Adem Gülüm ile beraber, siyah beyazlıların savunma tandemini oluşturacak. Bursaspor karşısında alınan 3-0'lık yenilgide, performansı eleştiri konusu olan 34 yaşındaki futbolcunun, bu akşamki performansı Beşiktaş taraftarlarınca merakla bekleniyor.

Sivok ilk 18'de yok

Beşiktaş'ın Çek savunmacısı Tomas Sivok, sakatlığı sebebiyle kadrodaki yerini alamadı. Milli Takım'dan sakat dönen ve 3 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Sivok, ilk 18'de yer almıyor.

11 yıl önce