|

Aziz Yıldırım'dan transfer müjdesi!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 18/12/2012 Salı
Güncelleme: 20:23 - 18/12/2012 Salı
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım'dan transfer müjdesi!
Aziz Yıldırım'dan transfer müjdesi!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve Deniz Tolga Aytöre, FB TV'de yayınlanan 'Gündem Özel' programında açıklamalarda bulundu.

- "Galatasaray'ın bizi 6-0 yenmesi lazım" -

Yıldırım, "Psikolojik üstünlüğün Galatasaray'a geçmesi için Galatasaray'ın bizi 6-0 yenmesi gerekiyor. Mayıs ayında Galatasaray ile stadımızda oynayacağımız maç ile bir 10 yıllık süreç daha başlayacak. 10 senede bir kez maç kaybedersiniz, yenemiyorlar, 0-0 berabere kalıyorlar neler yapıyor Galatasaray camiası. Her türlü darbeyi yememize rağmen sadece statü gereği yarım puanla şampiyon oldular. Biz geçen sene kesin şampiyon olurduk. Bizim önümüz kesildi 2006'da yapıldığı gibi." dedi.

- "Galatasaray taraftarı stadımıza gelmeyecek" -

Kadıköy'de Galatasaray'la oynayacakları maçla ilgili de konuşan Yıldırım, "Sayın Abdullah Kiğılı, iyi niyetli davranmaya çalışıyor, Galatasaray taraftarı stadımıza gelebilir diyor ancak biz tüm yönetim olarak karar verdik, Galatasaray taraftarı, stadımıza gelmeyecek. Bir sorun vardı ve bu sorunu çözmek için herkes elini taşın altına koymalıydı." diye konuştu.

- "2 veya 3 transfer yapacağız" -

'Büyük oyuncularımızın hiçbirini satmayacağız' diyen Yıldırım, "Transfer yapacağız, 2 veya 3 tane. Sürpriz transferler yapacağız. Kimsenin söylediği, bildiği isimler değil. Gazeteler yazıyor, onlar değil. 'Paramız yok' demeyeceğiz yani, yapacağız. Transfer yapacağız ve şampiyon olacağız." şeklinde konuştu.


11 yıl önce