|

Aziz Yıldırım'ın çılgın projesi

Fenerbahçe Başkanlığı'na tekrar adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'ın son projesi dudak uçuklatacak türden...

00:00 - 2/05/2012 Çarşamba
Güncelleme: 10:45 - 2/05/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım'ın çılgın projesi
Aziz Yıldırım'ın çılgın projesi

Sarı-Lacivertliler'in patronu, 1 yılda 1 milyon üye ile 1 milyar TL'yi, bir başka deyişle Avrupa'nın devleri arasına girmeyi hedefliyor.


Fenerbahçe camiasında günlerdir merakla beklenen soru, dün netliğe kavuştu... Metris'te gün sayan Sarı-Lacivertliler'in başkanı Aziz Yıldırım, yeni dönem için de aday olacağını resmi internet sitesi aracılığı ile duyurdu.


Göreve geldiği ilk günlerden bu yana her fırsatta Fenerbahçe'yi bir dünya kulübü yapmak istediğinin altını çizen patronu, bu hedefi doğrultusunda büyük bir organizasyona hazırlanıyor. Genel kurul onayına sunulacak projenin detaylarına gelince...


Şartlar uygun olacak

Oluşumun ana halkasını, her zaman olduğu gibi yine 12. adam oluşturuyor. Şu anki yüksek ekonomik standartlar sebebiyle kulübe üye olmakta zorlanan Fenerbahçeliler için şartlar iyileştirilecek. Giriş aidatı bin TL'ye düşürülecek, ayrıca 12 aylık bir taksit seçeneği de sunulacak. Planlar tutar, yani 1 milyon üyeye ulaşılırsa Sarı-Lacivertliler'in kasasına 1 yıl içinde tam 1 milyar TL, dolara çevirirsek yaklaşık 560 milyon dolar girecek. Müthiş gelir sayesinde Fenerbahçe, Türkiye'de rakiplerine ekonomik açıdan fark yaratırken, Avrupa'nın devleriyle de her alanda rekabet için eli güçlenecek. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın bu parayı Fenerbahçe A.Ş.'de değil, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde değerlendirmeyi düşündüğü de edinilen bilgiler arasında. Yani borsa ve yatırımcı bağlayıcılığı olmadan para kasada olacak, istenildiği zaman özgürce kullanılabilecek.


DAHA ÖNCEKi PROJELERi

- Merkez Yönetim Binası

- Samandıra Tesisleri

- Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri

- Can Bartu Tesisleri

- Lefter Küçükandonyadis Kamp Tesisleri

- Altyapı Tesisleri

- Samim Göreç Basketbol Salonu

- Fikirtepe Tesisleri

- Vefa Küçük Kapalı Yüzme Havuzu

- Tam Olimpik Yüzme Havuzu

- Todori Tesisleri

- Türk Telekom Ankara Tesisleri

- Düzce Topuk Yaylası Tesisleri

- Muhtar Sencer Kapalı Voleybol Salonu

- Kürek Sapanca Tesisleri

(Fanatik)

12 yıl önce
default-profile-img