|

Başbakan Erdoğan Trabzonspor maçında

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Polonya'ya geldi.

Aa
00:00 - 7/11/2013 Perşembe
Güncelleme: 00:01 - 8/11/2013 Cuma
Yeni Şafak
Başbakan Erdoğan Trabzonspor maçında
Başbakan Erdoğan Trabzonspor maçında

İsveç'teki temaslarının ardından geç saatlerde Polonya'nın başkenti Varşova'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, direkt olarak maçın oynandığı stadyuma geçti. Maçın son dakikalarını protokol tribününde izleyen Erdoğan ve beraberindeki heyet, Trabzonspor'un 2-0'lık galibiyetinin ardından soyunma odasına indi.

Burada, futbolcuları ve teknik heyeti tek tek tebrik eden Erdoğan, "Bu akşam bizim ve ülkemizin yüzünü güldürdünüz, sizlerle gurur duyuyoruz" dedi.

Erdoğan'ın ardından heyette bulunan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da futbolcuları ve teknik heyeti kutladı.

Stadyumdan ayrılırken de kısa bir açıklama yapan Erdoğan, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma yolunda önemli bir engeli geride bıraktığını belirterek, "Varşova'ya indiğimizde durum 0-0'dı, stada gelene kadar durum 2-0 oldu" dedi.

10 yıl önce