|

Buzda dans

48 saatlik çalışmayla futbol oynanabilecek düzeye gelen zemin, iki takım oyuncularına da zor anlar yaşattı. 34'te Ahmet'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Gaziantepspor, soğuğu daha da hissetti. 59'da Nonda ile penaltı kaçıran Cimbom, aradığı golü 74'te Mustafa Sarp ile buldu

Abdullah Eğilmez
00:00 - 25/01/2010 Pazartesi
Güncelleme: 22:41 - 24/01/2010 Pazar
Yeni Şafak
Buzda dans
Buzda dans

Galatasaray Ali Sami Yen'de dondurucu soğuk ve sürekli kar yağışı altında G.Antepspor'u Mustafa Sarp'ın tek golüyle 1-0 mağlup etti. Havanın soğuk olmasından dolayı iki takım da karşılaşmaya tutuk başladı. 4. dakikada Caner, ceza sahası içindeki Nonda'ya 'al da at' dercesine bir orta yaptı ama Kongolu golcünün kafa vuruşu etkisizdi. 34'te hakeme sözlü itirazda bulunan Ahmet Arı kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 59'da Zurita, Caner'i ceza sahasında düşürdü, Nonda'nın kullandığı penaltıyı kaleci Mahmut ayakları ile çıkardı ve daha sonra savunma topu uzaklaştırdı. 75'te Arda'nın soldan kullandığı serbest vuruşa arka direkte kendini unutturan Mustafa Sarp topu filelere gönderdi: 1-0.


Yeni transferler siftah yaptı

G.Saray'ın son transferlerinden Lucas Neill ve Jo, dün sarı-kırmızılı takımla ilk maçlarına çıktılar. İlk 11'de maça başlayan ve savunmanın göbeğinde hatasız oynayan Lucas Neill kötü hava şartlarına rağmen performansıyla göz doldurdu. Brezilyalı forvet Jo ise 63. dakikada Elano'nun yerine oyuna dahil oldu. Yaklaşık 30 dakika sahada kalan Jo, ilk maçta henüz fikir vermedi. Dün sahanın en iyisi ise Caner'di. 2.5 sezon forma giydiği Rusya'dan soğuğa alışkın olan genç oyuncuyu hava şartları etkilemedi.



Karda mecburen beyaz forma!

G.Saray, kar yağışına rağmen sahaya beyaz formayla çıktı ancak bu tercihin zorunlu olduğu öğrenildi. Gaziantepspor'un İstanbul'a sadece deplasman formasıyla gelmesinden dolayı zaten görüş açısının düşük olduğu şartlarda mecburen beyaz forma tercih edildi.


Nonda: Paramı verirlerse giderim

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'da oynayan Meksikalı yıldız Dos Santos'un transferi gerçekleşirse sözleşmesi fesh edilmesi gündemde olan Nonda, kendisine bu konuyla ilgili bir bilginin verilmediğini söyledi. Kongolu golcü, “Basında bazı şeyler okuyorum. Ama 6 aylık paramı verirlerse giderim” şeklinde konuştu.



14 yıl önce