|

Delgado yolcu mu?

Denizli tedavi için İspanya'ya giden Delgado'dan olumsuz rapor gelirse bu futbolcuyu istemediğini yönetime bildirecek.

00:00 - 1/01/2010 Cuma
Güncelleme: 15:46 - 1/01/2010 Cuma
Yeni Şafak
Delgado yolcu mu?
Delgado yolcu mu?

Kartal'da Arjantinli yıldızın kaderi yarın belli olacak. Denizli tedavi için İspanya'ya giden Delgado'dan olumsuz rapor gelirse bu futbolcuyu istemediğini yönetime bildirecek


Beşiktaş'ta Matias Delgado'nun durumu yarın netlik kazanacak. Kasım ayında sahalara döneceğini açıklayan, ancak bu sürenin üzerinden iki ay geçmesine rağmen sakatlığı düzelmeyen Arjantinli futbolcuyla ilgili kesin kararın yarın verileceği ortaya çıktı.


Milliyet'in haberine göre; Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin, kasığındaki yırtığın tedavisi için İspanya'ya giden Delgado'dan yarın gelecek rapora göre kararını vereceği öğrenildi. Kasığında bir santim yırtık bulunan yıldız futbolcunun sahalara dönmek için yaklaşık bir aylık süreye daha ihtiyacı olduğu ve bu nedenle Mustafa Denizli'nin, Delgado'yu planlarından çıkaracağı kaydedildi. Öte yandan Teknik Direktör Denizli, Beşiktaş Dergisi'ne verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı. Deneyimli teknik adam, en az geçen sezon kadar şampiyonluk yarışında iddialı olduklarını söyledi. Siyah-beyazlı çalıştırıcı, “Bu takım normal çizgisinde olduğu zaman da iddiasını gerçekleştirir. Bundan hiç kimsenin, hiçbir Beşiktaşlı'nın şüphesi olmasın” dedi.


Mustafa Denizli, son 3 maçta kaybettikleri 7 puana da değindi. Tecrübeli hoca, “Ligin başında yaşadığımız tablo normaldi, beklemediğim bir tablo değildi. Ancak Diyarbakır, Manisa ve Bursa maçlarındaki kayıp 7 puan, düşüncelerimin çok uzağında bir kayıptır. Bu üç maçtaki kayıplara çok sinirlendiğimi açık açık söyleyeyim” ifadelerini kullandı.

14 yıl önce