|

Emenike: Onun için her şeyi yaparım

Fenerbahçe'de eski teknik direktör Ersun Yanal'la sorunları olduğu bilinen Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike'den yeni teknik direktör İsmail Kartal'a tam destek geldi.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 21/08/2014 الخميس
Güncelleme: 17:41 - 21/08/2014 الخميس
Yeni Şafak
Emenike: Onun için her şeyi yaparım
Emenike: Onun için her şeyi yaparım

Fenerbahçe Kulübü'nün 'En büyük sponsorumuz taraftarımız' sloganıyla, göğüs reklamsız olarak satışa çıkardığı ve taraftarlar tarafından büyük beğeni gören 2014/2015 sezonu formaları için Fenerium mağazalarındaki imza organizasyonları devam ediyor.

Fenerium imza günü organizasyonlarının altıncısı Etiler Akmerkez Fenerium mağazasında gerçekleştirildi. Profesyonel Futbol Takımı oyuncularından Emmanuel Emenike ve Hasan Ali Kaldırım, taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, formaları imzalattıktan sonra futbolcularla hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.

Eski teknik direktör Ersun Yanal'la sorunları olduğu bilinen Emmanuel Emenike, yeni Teknik Direktör İsmail Kartal hakkında "Daha önce Fenerbahçe'ye geldiğimde İsmail Hoca buradaydı, tekrar katıldım o yine buradaydı. Şimdi teknik direktörümüz oldu. Çok iyi bir hoca. Birlikte büyük başarılara imza atacağımız için mutluyum. Kendisiyle iyi bir ilişkimiz var. Onun, taraftarlarımız ve kulübümüz için her şeyi yapmaya hazırım" diye konuştu.

٪d سنوات قبل