|

Fenerbahçe şampiyonluğa çok yakın

00:00 - 6/05/2012 Pazar
Güncelleme: 21:55 - 6/05/2012 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe şampiyonluğa çok yakın
Fenerbahçe şampiyonluğa çok yakın

Fenerbahçe Masa Tenisi'nde Avrupa şampiyonluğu için büyük avantaj elde etti. Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası finali ilk maçında İstanbul'da Rusya temsilcisi Dalenergosetproekt Vladivostok'u 3-0 yenerek, şampiyonluk için büyük avantaj elde etti.



Kadıköy Caferağa Spor Salonu'ndaki yapılan müsabakalarda Melek Hu ve Elizabet Samara rakiplerini 3-1'lik skorlarla, Fang Fang Zhou ise rakibini 3-0'lık skorla yendi. Bu sonuçlarla rakiplerine sadece 2 set veren sarı - lacivertliler salondan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın rövanşı 19 Mayıs Cumartesi günü Moskova'da yapılacak. Fenerbahçeli oyuncular, rövanşta 3-0 yenilse bile, 3 set alması durumunda şampiyon olacak.



Fenerbahçe Kulübü Masa Tenisi Şube Kaptanı Gürhan Yaldız, rövanş maçını da kazanarak Türk spor tarihinde masa tenisinde ilk kez bu kupayı kazanmak istediklerini belirterek, 'Bu maçta sadece iki set verdik. Orada 3-0 yenilsek bile 3 set aldığımız zaman şampiyon olacağız. Ama bizim amacımız rövanş maçını da kazanarak, galibiyetle kupayı almak.' diye konuştu.


12 yıl önce