|

Fenerbahçe'ye 2 müjdeli haber!

Fenerbahçe'de Senegalli golcü Sow takımla birlikte çalışmalara başladı. Emre ise, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 15/04/2013 Pazartesi
Güncelleme: 15:04 - 15/04/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe'ye 2 müjdeli haber!
Fenerbahçe'ye 2 müjdeli haber!
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk karşılaşmasında, Eskişehirspor ile 17 Nisan Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün sabah saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Senegalli oyuncumuz Moussa Sow, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte, yapılan çalışmalarda yer aldı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Eskişehirspor ile dün ligde oynadığımız maçın on birinde başlayan oyuncularımızdan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Cristian Baroni, Raul Meireles, Dirk Kuyt ve Pierre Webo, günü izinli olarak geçirdi. Eskişehirspor maçının on birinde başlayan diğer oyuncularımız Mehmet Topuz ve Mehmet Topal ise rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise üst sahada yaptıkları antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 2 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenman çift kale maçla noktalandı.

Antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışan Emre Belözoğlu, ikinci bölümde Kondisyonerimiz Alper Aşçı eşliğinde uyguladığı özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sağ arka alt adalesinde ağrıları bulunan Salih Uçan, takımla birlikte çalışmalara katılmadı ve özel program uyguladı. Bu arada çift kale maç sırasında sol arka alt adalesine darbe alan Recep Niyaz da tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarım bıraktı.

Kupa'daki Eskişehirspor maçı hazırlıkları, 16 Nisan Salı günü Can Bartu Tesisleri'nde yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Saat 18.00'de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek."

11 yıl önce