|

Formayı ciddiye almıyorlar

Son iki maça kadar futbolcuların sahada gezindiğini vurgulayan Başkan Orman, 'Bazı futbolcuları oyunu ve formayı ciddiye almadıklarını gördüm. Oynadıkları futbol beni hayal kırıklığına uğrattı' derken, teknik direktör Havutçu da geldiğinde takımı tanıyamadığını ifade etti

Engin Albayrak
00:00 - 8/05/2012 Salı
Güncelleme: 01:29 - 8/05/2012 Salı
Yeni Şafak
Formayı ciddiye almıyorlar
Formayı ciddiye almıyorlar

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman ile teknik direktör Tayfur Havutçu, G.Saray maçı sonrası gittikleri bir restorantta takımın durumunu masaya yatırdılar. Futbolcuların vurdum duymazlığından yakınan Başkan Orman, 'Bazı futbolcular oyunu ve giydikleri formayı ciddiye almadıklarını gördüm. Oynadıkları futbol beni hayal kırıklığına uğrattı. 2 maçtır F.Bahçe ve G.Saray maçlarında oynanan futboldan memnun kaldım. Bazı futbolcular şimdiye kadar nerelerdeydi de 2 maçtır kendilerini göstermeye başladı. Niye bu işe ciddi sarılmadılar. Aldıkları paranın hakkını vermiyorlardı. Sezon sonunda hesap zamanı geldiği için mi böyle yapıyorlar?' diye sersenişte bulundu.

BENİM BIRAKTIĞIM TAKIM BU DEĞİL

Tayfur Havutçu da takımın başına geldiği günden beri büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, 'Avusturya kampında bıraktığım futbolcular bunlar değildi. Onları tanıyamadım. Fizik ve kondisyon olarak isteksiz bir takım buldum. Ekip ruhunu kaybetmişlerdi. Yoğun çabama rağmen ancak yeni yeni toparlanabildik. Ama şimdi de lig bitiyor' dedi. Başkan Orman'a hakem kararlarından da yakınan genç teknik adam, 'Hakemlerden canımız çok yandı. İlk 3 maçta hakem hatalarından dolayı mağlup olduk. Hakemler o maçta sarı-kırmızı, bordo-mavi ve sarı-lacivert forma giymiş gibiydiler' şeklinde suçlamalarda bulundu.


Portekizli futbolculara ağır suçlama

Teknik direktör Tayfur Havutçu, Başkan Orman ile görüşmesinde özellikle Portekizli oyunculara ağır suçlamalar yöneltti. Havutçu, 'G.Saray maçında onları tanıyamadım. Simao ilk yarı boyunca sahada dolaştı, durdu. Fernandes istekli değildi. Almeida da adeta kendini attırmak için yoğun çaba harcadı. Quaresma ikinci yarıda açıldı. Almeida'nın yaptığı hereketleri görmediniz mi? Hakemi alkışlıyor. Oyun durmuş Quaresma topa vuruyor. Ama bunları hep sineye çekiyoruz. Sezon sonunda bunların hepsini masaya yatıracağız' dedi. Havutçu, bu futbolcuların Avrupa'nın garantilenmesi halinde de son Trabzonspor maçını oynamadan ülkelerine erken gitme isteğinde bile bulunduklarını kaydetti.


Kadir Topbaş kulübü ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beşiktaş'ı ziyaret etti. Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleşen görüşmede Başkan Fikret Orman, günün anısına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'a plaket takdim etti.


12 yıl önce