|

Genel izleyici

Sarı-lacivertliler D.Kiev'e yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden sonra, UEFA Kupası'na da havlu attı. Ukrayna temsilcisi, 20. dakikada Volkan'ın büyük hatasını golle cezalandırıp Avrupa'da kaldı. İspanya'yı 44 yıl sonra Avrupa Şampiyonu yapan Aragones, stajyer Zico'nun yanına yaklaşamadı. F.Bahçe geçen yıl çeyrek final oynadığı Devler Ligi'ni galibiyet alamadan, 2 puanla bitirdi.

00:00 - 11/12/2008 Perşembe
Güncelleme: 01:09 - 11/12/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Genel izleyici
Genel izleyici
FENER'İN İLK ŞUTU 31'DE GELDİ

Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve UEFA Kupası'na katılma açısından mutlak kazanması gereken maçta F.Bahçe, Ukrayna'da Dinamo Kiev'e 1-0 yenilerek Avrupa'ya veda etti. 20. dakikada Milevskiy'in gönderdiği topla F.Bahçe savunması arkasında buluşan Eremenko, Volkan'ın da kalesini terk etmesiyle yerden bir vuruşla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 25'te Milevskiy'nin sert şutunda, savunmadan seken topla Volkan ters köşeye yönelirken, savunmada Gökhan topu uzaklaştırarak tehlikeyi önledi. 31'de F.Bahçe rakip kaleye ilk şutunu Selçuk ile attı.


EDU BU KEZ TOPU ÇIKARDI

38'de Gökhan'ın sağdan ceza alanına ortaladığı topa Güiza'nın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kalecide kaldı. 45'te sağdan çalımlarla rakip ceza alanına giren Gökhan'ın kaleye vuruşunda, top yandan auta çıktı. 59. dakikada Kravets'in ceza sahası içinde sert şutu direğin az farkla üstünden auta gitti. 68'de Kravets'in uzaktan sert şutu Volkan'da kaldı. 87. dakikada yine Volkan'ı geçen ve boş kaleye giden topu Edu çıkararak mutlak bir golü önledi. F.Bahçe bu sonuçla Şampiyonlar Ligi grup maçlarını tek galibiyet alamadan bitirdi.


Futbolcuların morali sıfır...

Dinamo Kiev yenilgisi, F.Bahçe'de moralleri büsbütün bozdu. Ukrayna'ya UEFA umudu ile giden sarı-lacivertliler, 1-0 yenilgi ile karşılaşınca kimse ile konuşmadı. F.Bahçeli futbolculardan hiçbiri UEFA kuralı gereği maç sonrası teknik direktörle yapmaları gereken röportaja çıkmadı. F.Bahçeli yöneticiler de karşılaşma ile ilgili demeç vermekten kaçındı. F.Bahçe kafilesi maçtan sonra özel uçakla İstanbul'a döndü. Sarı-lacivertlilerin bugünkü bayramlaşma töreninin de buruk geçmesi bekleniyor.



15 yıl önce