|

G.Saray taraftarına transfer müjdesi!

Galatasaray taraftarına transfer müjdesi. En iyisini alacağız...

.
00:00 - 3/05/2013 Cuma
Güncelleme: 15:22 - 3/05/2013 Cuma
Yeni Şafak
G.Saray taraftarına transfer müjdesi!
G.Saray taraftarına transfer müjdesi!

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, GSTV'de "Günün Manşeti" adlı programa katıldı. Arıboğan "Galatasaray her zaman en iyisini yapmıştır, bundan sonra da yapacaktır" diyerek sarı-kırmızılı taraftarlara transfer müjdesi verdi.

Taraftarımız rahat olsun

Arıboğan, "İş yapma stilimizde değişiklik olmaz. Sezon başında teknik heyetin ihtiyaçları belirlendi. Ve de o transferler yapıldı. Daha sonra da başarımız ortada. Lider bitirdiğimiz ilk yarının ardından Sneijder ve Drogba gibi iki markayı aldık. Teknik heyetin istekleri bizi transfer döneminde yönlendirecek. Galatasaray her zaman en iyisini yapmıştır, bundan sonra da yapacaktır. Taraftarlarımız mutlu olsunlar ve kaygılanmasınlar." dedi.

Alt yapıya yatırım yapacağız

Arıboğan, "Bütün branşlarımızda o sezon ki en yüksek başarıları elde etmek için çalışıyoruz. Ancak bu başarıların 'sürdürülebilir' olması için de alt yapıya yatırım yapmamız gerekiyor. Galatasaray camiası alt yapıda kendisini her zaman ispat etmiştir. Basketbolu ve voleybolu Türkiye'ye getirmiştir. Bugün hedeflediğimiz başarıları elde etmek için sadece yıldız transferleri yeterli değil. Kendi yıldızınızı yetiştirmeniz gerekiyor. Sihirli kelime başarını 'sürdürülebilir' ve 'ölçülebilir' olması." diye konuştu.

11 yıl önce